0 Kč bez DPH

Přidejte se na náš InPage katalog

Na našem webu inPage.cz najdete katalog webů našich zákazníků. O tom, k čemu katalog slouží a co můžete ziskat tím, že se do něj registrujete, se dočtete v tomto článku.

katalog na webu 2.png

Co je inPage katalog

Už téměř od vzniku našeho redakčního systému inPage, jsme se snažili dát našim uživatelům nástroj, kde by mohli bezplatně prezentovat své webové stránky vytvořené na inPage. Postupem let se do katalogu přidávalo více a více našich zákazníků a to nás vedlo k tomu katalog strukturovat a mít možnost v něm vyhledávat. Nyní katalog obsahuje několik tisíc webů, které jsou roztříděny do kategorií v závislosti na oboru, či zaměření konkrétních webových stránek. Jednoduše tak najdete to, co konkrétně hledáte.

katalog na webu 1.png

K čemu katalog slouží a co získám tím, že se do něj zaregistruji

Katalog inPage obsahuje již několik tisíc webů a vnímáme jej jako jednu z hlavních vizitek našich spokojených zákazníků. Pro nové návštěvníky našeho webu, či pro naše nové zákazníky může sloužit i jako inspirace pro vlastní webové stránky. Můžete tak vidět stránky v reálném provozu a podívat se, co vše se dá na inPage vytvořit, jaké má technické i grafické možnosti, a dle toho se rozhodnout k jeho využití pro tvorbu vlastních webových stránek.

Pro naše stávající zákazníky je registrace v katalogu zárukou získání velice cenného zpětného odkazu na frekventovaném webu. Díky tomu jsou jejich webové stránky snáze dohledatelné ve vyhledávačích.

Jak se do inPage katalogu přidat

Máte-li již vlastní webové stránky na inPage, anebo zvažujete, že si stránky u nás vytvoříte, tak vás bude jistě zajímat, jak se dá do našeho katalogu registrovat. Je to opravdu jednoduché.

Registrace do katalogu 1png.png

Stačí se přihlásit do administrace webových stránek, zde si zobrazit záložku /Můj účet/ a vybrat možnost Zařazení do katalogu.

Následně vyplníte jednoduchý formulář, kde uvedete informace o vašich webových stránkách (název webu a stručný popis). Formulář následně odešlete.

Registrace do katalogu 2.png

Přidání webových stránek do katalogu prochází ruční kontrolou přímo z naší strany, a proto může nějakou dobu trvat, než se vaše nově zaregistrované stránky začnou v katalogu zobrazovat.

Závěrem

Jestli ještě nejste registrováni v našem inPage katalogu, tak nemáte na co čekat a registrujte se. Nic tím neztratíte a naopak mnoho výhod získáte.

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů