0 Kč bez DPH

 Propagujte vaše stránky v inPage na sociálních sítích

Sociální sítě jako Facebook či Twitter se staly v dnešní době fenoménem. Mohou sloužit jako silný marketingový nástroj, s jehož pomocí můžete na internetu snadno, rychle a zdarma propagovat firemní značku, sdílet informace o článcích a produktech prezentovaných na vašich stránkách, anebo výrazně zvýšit návštěvnost vašich webových stránek.

Sociální sítě každý den navštěvují statisíce uživatelů. Buďte vidět tam, kde jsou vaši uživatelé a zákazníci!

Ušetřete si práci s nastavováním a přidáváním tlačítek sociálních sítí na svůj web. S pomocí služby AddThis vytvoříte tlačítko pro sdílení vašich stránek ve většině známých sociálních sítích Facebook, MySpace, Digg, LinkedIn, Twitter apod. Služba je zdarma a navíc umožňuje sledování detailních statistik sdílení.

Registrace do služby AddThis

Pro vytvoření uživatelského účtu přejděte na stránku //www.addthis.com/register. Pro registraci stačí vyplnit pouze email a heslo (+ heslo zopakujete). Následně registraci dokončíte kliknutím na tlačítko Let's Get Started.

Mezi další možnosti patří registrace přes gmailový, facebookový či twitterový účet pod formulářem.

Registrace do AddThis

Nastavení AddThis panelu

Po registraci jste ihned přesměrováni na výběr nástroje, který si na stránky přejete umístit. V naší ukázce jsme vybrali tlačítka pro sdílení tedy Share Buttons.

Výběr služby v AddThis

Dalším krokem je výběr typu panelu. Doporučujeme verzi Floating, viz obrázek, nebo Expanding. Jedná se o plovoucí panely, které jsou na stránce vždy vidět. Výhodou je náhledové okno, s reálným náhledem panelu. Pokračujte kliknutím na tlačítko continue.

Výběr vzhledu tlačítek

Nyní jsou před námi další možnosti nastavení. V první volbě nastavíte služby, které si v panelu přejete zobrazit. Jejich pořadí lze měnit jejich uchopením a posunutím. Služby můžete odebírat kliknutím na křížek nebo přidávat kliknutí na tlačítko Add more services. Panelu lze upravit velikost, podbarvení, barva ikonek apod.

addthis-tlacitka.png

addthis-barvy.png

Můžete si upravit počítadlo, umístění panelu na stránce a případně přidat výjimku, na kterých stránkách se panel bude a nebude zobrazovat.

Úprava počítadla panelu AddThis

addthis-umisteni.png

Vložení podmínky pro zobrazení panelu AddThis na stránce.

Jakmile je vše nastavené aktivujte nástroj kliknutím na tlačítko Activate Tool.

Úprava AddThis panelu

Panel lze také později upravit případně změnit, nebo přidat jiný nástroj. Stačí v menu vybrat položku Tools a zde je již vidět váš panel.  Upravíte jej kliknutím na Settings, odeberete ho přepínačem nebo přidáte nový tlačítkem Add new tool.

Seznam panelů AddThis

Napojení AddThis do inPage

Po vytvoření nástroje je třeba zjistit vaše Profile ID. To naleznete po rozkliknutí položky Profile Settings v horním menu, kde vyberte odkaz General. Identifikátor zkopírujte a přihlaste se do administrace inPage.

Zjištění profile ID

V administraci inPage vložte Identifikátor v sekci Služby → Sociální služby AddThis →  do políčka Profile ID a uložte.

Vložení Profile ID do administrace inPage stránek

Nyní jsou vaše stránky propojeny se službou AddThis a není třeba již v inPage nic dalšího nastavovat.

Přejeme Vám úspěšné sdílení Vašich stránek na sociálních sítích.

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů