0 Kč bez DPH

Odesílání zpráv z webových stránek

Stalo se vám nebo návštěvníkům vašich stránek, že při odeslání formuláře nebo objednávky nebyla zpráva doručena, anebo padla do spamu? Na inPage se vám to již nestane. Nastavte si vlastní e-mailovou schránku a odesílejte zprávy z autorizovaného smtp serveru SMTP.ZONER.COM. Díky tomu se zprávy odeslané z webu dostanou vždy svému příjemci. 

Využíváte na webu e-shop anebo jen kontaktní formulář? A využíváte v rámci hostingu inPage i poštovní služby a provoz e-mailových schránek? Tak si nastavte pro odesílání zpráv vlastní e-mailovou adresu, kterou máte vedenu na vaší doméně a zajistěte tím, že zprávy z webu budou vždy řádně doručeny.

V našem článku vám ukážeme, jak si jednoduše nastavíte vlastní e-mailovou adresu, která se bude využívat pro odesílání zpráv z webu, jako jsou objednávky v e-shopu, či zprávy z kontaktního formuláře. 

Toto nastavení vlastní e-mailové schránky je dostupné jen v případě, že je u služby inPage aktivní pošta.

Nastavení odesílání zpráv z webu

Přihlaste se do administrace inPage, klikněte na položku Můj účet a z menu vyberte Informace o poště

Nastavení autorizovaného odesílání v informace o poště

V této sekci vidíte nastavení a informace o poště. Níže je pak nastavení autorizované Odesílání pošty z webových stránek. Zaškrtněte políčko zapnuto a z výběrového pole vyberte adresu pro autorizované odesílání. Volbu uložte a je hotovo.

Nastavení emailu pro autorizované odesílání

Nyní jsou emaily odesílané z vašich stránek autorizované.

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů