0 Kč bez DPH


Přinášíme další tři nové profesní šablony

Chtěli bychom, aby si webové stránky u nás vybral každý. A proto jsme pro vás připravili další tři nové šablony.

Šablona určená pro fotografy a designery, šablona pro webové stránky svatebního salonu a také šablona pro restauraci s rozvozem jídla. V tomto článku si nové Profesní šablony podrobněji představíme.

profesní šablony srpen 2020 -1.png

Co jsou Profesní šablony

Profesní šablony přinášejí již hotová řešení webových stránek šité na míru konkrétní profese či oboru podnikání. Byly vytvořeny na základě průzkumu, který popsal, co nejvíce tyto profese na svých webech inzerují a potřebují.

Díky Profesním šablonám inPage se vám do rukou dostane web s tematickou grafikou a funkčními texty. Jedná se o levné, rychlé a vysoce funkční řešení, jak pohotově vytvořit vlastní web. Šetřete čas i peníze s inPage!

Nové profesní šablony si můžete vyzkoušet v naší službě inPage Start, kterou máte nyní na první rok ZDARMA.

Fotograf

Šablona určená pro všechny fotografy, grafiky a designéry, kteří chtějí svoji tvorbu a profesi stylově prezentovat na internetu. Vychytaná a opravdu líbivá šablona zaujme zejména jednoduchostí a novými možnostmi náhledu fotek v galeriích.

Živý náhled šablony

fotograf.inpage.cz.png

svatebnisalon.inpage.cz.png

Svatební salon

Šablona pro Vás, kteří provozujete svatební salon, půjčovnu společenských šatů, anebo  prostě chcete pěkný a propracovaný web. Hlavní devízou této šablony je barevné provedení, propracované rubriky a taktéž nově stylovanými galeriemi pro obrázky.

Živý náhled šablony

Rozvoz jídla

Máte restauraci, bistro anebo jen stánek s občerstvením a chtěli byste rozjet rozvoz jídla? Tato šablona je pro Vás naprosto ideální. Jednoduchý a přehledný e-shpop si v této šabloně vytvoříte během okamžiku.

Živý náhled šablony

rozvozjidla.inpage.cz.png

Další Profesní šablony jsou již ve výrobě

Doufáme, že z těchto nových Profesních šablon budete mít stejně velkou radost jako my. Na dalších Profesních šablonách již usilovně pracujeme a v brzké době vám je představíme. Těšit se můžete například na šablonu pro jednoduchý e-shop na prodej květin,  anebo šablonu pro Vás, kteří se zabývají správným stravováním a zdravým životním stylem.

Máte nějaké tipy na profese, kterým bychom se měli v rámci našich Profesních šablon věnovat a připravit web přesně pro ně? Napište nám do komentářů, jaké šablony byste chtěli a my vám je vytvoříme.

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů