0 Kč bez DPH

Denní menu od menicka.cz

Představíme si widget od webového portálu menicka.cz. Tento portál sdružuje restaurační zařízení za účelem prezentace polední nabídky v různých lokalitách, na území celé ČR. Na trhu vystupují již od roku 2003. Mimo jiné umožňují zaregistrovaným restauracím využít widgetu pro zobrazení polední nabídky na svých webových stránkách. Jedná se o placenou službu s možným předplatným na 6 nebo 12 měsíců. 

Registrace

Nejdříve je třeba se zaregistrovat na webu menicka.cz. V horní liště vyberte město, ve kterém se restaurace nachází, a vyberte odkaz registrace. Vyplňíte zde registrační formulář a odešlete jej. Během 24 hodin vás telefonicky kontaktuje pracovník back office serveru menicka.cz, který vás informuje o dalším postupu potřebném k registraci.

Registrace do webu menicka.cz

Registrační formulář do webu menicka.cz

Jakmile jste úspěšně zaregistrováni, přejděte k přihlášení do administrace menicka.cz

Přihlášení do administraci menicka.cz

Profil restaurace

Do administrace se opět přihlásíte na stránkách menicka.cz v horní liště odkazem administrace

Po přihlášení vidíte profil vaší restaurace. Doplňte všechny hlavní údaje, jako jsou název restaurace, adresa, email pro uživatelské dotazy a případně vaše webové stránky apod. Vhodné je vyplnit co nejvíce údajů, v případě jejich neúplnosti může být restaurace vnímána zákazníky jako nedůvěryhodná. Tyto informace pak budou zobrazovány u profilu vaší restaurace přímo na webu menicka.cz. 

Profil restaurace s podrobnými údaji na menicka.cz

Další údaje restaurace na menicka.cz

Denní a stálé menu

Přejděte na záložku meníčka, kde zadáte denní menu. Můžete si zde dokonce měníčka nachystat na několik týdnu napřed. (Stačí si datum nalistovat). Formulář pro zadávání menu je vždy přednastaven na 3 polévky, 10 jídel a dvě poznámky.

Prázdný formulář pro zadání denního menu

Pokud byste v daný den měli jídel více, je možné po uložení políčka přidávat. Dále je k dispozici i hromadné zadávání na daný den.

Vyplněné denní menu na menicka.cz

Pro stálou nabídku lze nastavit položky, které se budou zobrazovat ve výpisu meníček automaticky každý den. Poznámky jsou vhodné pro zadávání doplňujících informací. Ty se budou zobrazovat ve výpisu meníček automaticky každý den.

Samozřejmostí je i tisk meníček přímo v aplikaci na menicka.cz

Přidání denního menu na web

Jakmile máte meníčka zadána můžeme se pustit do jojich vložení na váš web.  Pro zobrazení na webu přejděte na polední menu > na vašem webu. Zde zkopírujte zobrazený kód a vložte jej do zdrojového kódu stránky v administraci inPage.

Přidání denního menu na web

Do kódu přidejte styl pro rozšíření na celou stránku a nastavte minimální výšku poledního menu tak, aby se zobrazil celý. Kód obsahuje identifikátor profilu vaší restaurace. Meníčko se tak bude na webu měnit dle zadávaných informací v profilu restaurace na menicka.cz.

Příklad vkládaného kódu:

<iframe style="width: 100%; min-height: 800px;" src="https://www.menicka.cz/api/iframe/?id=1234" frameborder="0"></iframe>

Změnu uložte a zkontrolujte v náhledu stránky.

Zdroj: www.menicka.cz

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů