0 Kč bez DPH

Jarní dávka Profesních šablon

Přišlo jaro a s ním i nová dávka dlouho očekávaných Profesních šablon. Nově jsme přidali šablony Gastro shop, Fitness blog a Stavební firma.

Chtěli bychom, aby si webové stránky u nás mohl pořídit opravdu každý, a k tomu jsou Profesní šablony ideálním řešením. Podívejte se, na nově přidané šablony a třeba zde najdete tu vaši.

Jarní dávka profesních šablon.png

Co jsou Profesní šablony

Profesní šablony přinášejí již hotová řešení webových stránek šité na míru konkrétní profese či oboru podnikání. Byly vytvořeny na základě průzkumu, který popsal, co nejvíce tyto profese na svých webech inzerují a potřebují.

Díky Profesním šablonám inPage se vám do rukou dostane web s tematickou grafikou a texty. Jedná se o levné, rychlé a vysoce funkční řešení, jak pohotově vytvořit vlastní web. Šetřete čas i peníze s šablonami na inPage!

Nové profesní šablony si můžete vyzkoušet v naší službě inPage Start, kterou máte nyní na první rok ZDARMA.

Gastro shop

Další z našich šablon určených především pro váš e-shop, ale nejen pro něj. Tematicky je šablona mířena na gastronomii, a prodej gastro zařízení a příslušenství. Nicméně tuto šablonu může využít kdokoli, kdo chce precizně zpracovanou grafiku a přehledný design webu.

Živý náhled šablony

šablona Gastro shop

šablona fitness blog

Fitness blog

Jedna z našich prvních Profesních šablon cílících na vás, kteří rádi sdílíte své zážitky a zkušenosti na webu. K tomu slouží právě blog, kde můžete jednoduše a přehledně prezentovat vše, co vás zajímá a co by mohlo zajímat i vaše potenciální čtenáře. Šablona je koncipována jako blog o cvičení a fitness, ale s její pomocí můžete na webu prezentovat prakticky cokoli.

Živý náhled šablony

Stavební firma

Máte menší firmu a chcete ji co nejlépe prezentovat i na internetu? Tak pro vás je přesně určena tato naše Profesní šablona. Ač je stylizována pro prezentaci stavební firmy, tak to neznamená, že ji nemůžete využít pro jakýkoli jiný váš projekt. Pokud se vám líbí, tak si ji vyzkoušejte a uvidíte, jak snadné je prezentovat svoji firmu na internetu.

Živý náhled šablony

šablona stavební firma

Profesní šablony budou stále přibývat

Co říkáte? Tyto nové šablony se povedly, že? Pro nás ale práce nekončí, ba naopak. Chceme vám dát možnost si jednoduše vytvořit webové stránky, ať už pracujete v jakémkoli oboru či profesi. Proto chystáme již nyní další profesní šablony. Můžete se těšit např. na šablonu pro masážní studio, anebo pro společenské a kulturní centrum.

Samozřejmě  nás stále zajímá váš názor, neb chceme šablony dělat hlavně pro vás, naše zákazníky. Proto se nebojte napsat do komentářů vaše návrhy na další Profesní šablonu. Třeba to bude právě ona, kterou příště představíme.

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů