0 Kč bez DPH

Lednová várka Profesních šablon

Po krátké pauze vám přinášíme další várku Profesních šablon. Jedná se web pro Chovatelskou stanici, dále pak pro Gym (posilovna/tělocvična) a web pro všechny designery s názvem  Interiérový design.

Naším cílem je aby si u nás webové stránky vytvořil opravdu každý, a proto bychom vám nové šablony v krátkosti představili, abyste věděli, co nového můžete čekat.

lednové šablony - náhled.png

Co jsou Profesní šablony

Profesní šablony přinášejí již hotová řešení webových stránek šité na míru konkrétní profese či oboru podnikání. Byly vytvořeny na základě průzkumu, který popsal, co nejvíce tyto profese na svých webech inzerují a potřebují.

Díky Profesním šablonám inPage se vám do rukou dostane web s tematickou grafikou a texty. Jedná se o levné, rychlé a vysoce funkční řešení, jak pohotově vytvořit vlastní web. Šetřete čas i peníze s inPage!

Nové profesní šablony si můžete vyzkoušet v naší službě inPage Start, kterou máte nyní na první rok ZDARMA.

Chovatelská stanice

Profesní šablona určená pro chovatele, či milovníky zvířat. Je vhodná i pro prezentaci vašeho zvířecího mazlíčka a jeho úspěchů. Velice živý a veselý web, s propracovanou strukturou a designem odpovídajícím přesně potřebám chovatelů, který návštěvníci vašich stránek určitě ocení.

Živý náhled šablony

chovatelskastanice.inpage.cz.png

gym.inpage.cz.png

Gym (tělocvična/posilovna)

Šablona pro všechny provozovatele sportovních oddílů, tělocvičen a fitness center. Díky této Profesní šabloně dostanete kompletní webové stránky včetně e-shopu s atraktivním vzhledem. Díky novým stránkám jistě přilákáte spoustu nových zájemců, kteří tak budou mít vždy všechny potřebné informace přehledně k dispozici.

Živý náhled šablony

Interiér design

V oblasti designu a kreativity dělá první dojem opravdu hodně. Prezentujte se profesionálně vypadajícími webovým stránkami. Šablonu interiér design ocení nejen designeři, ale všichni, kteří chtějí na první pohled zaujmout svými webovými stránkami nové klienty. Buďte ještě úspěšnější s novým profesionálním webem na inPage.

Živý náhled šablony

interierdesign.inpage.cz.png

Profesní šablony budou ještě přibývat

Co říkáte? Tyto nové šablony se povedly, že? Pro nás ale práce nekončí, ba naopak. Chceme vám dát možnost si jednoduše vytvořit webové stránky, ať už pracujete v jakémkoli oboru či profesi. Proto chystáme již nyní další profesní šablony. Můžeme jen naznačit, že se bude jednat opět o zbrusu nová témata. Součástí bude i šablona, o které jste hlasovali v naší anketě Hledá se profesní šablona. Nechejte se překvapit, již byrzy budou k dispozici!

Samozřejmě  nás stále zajímá váš názor, neb chceme šablony dělat hlavně pro vás, naše zákazníky. Proto se nebojte nám opět napsat do komentářů vaše návrhy na další Profesní šablonu. Třeba to bude právě ona, kterou budeme příště tvořit.

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů