0 Kč bez DPH

Nechejte AI vytvořit a upravit obrázky pro váš web

Vyzkoušejte automatizovanou tvorbu a úpravu obrázků, které zaujmou vaše návštěvníky a zvýší atraktivitu vašich stránek. Pomocí naší vlastní ZONER AI již nemusíte platit grafiky, nebo utrácet ve fotobankách za obrázky a  jejich úpravu. Kvalitní obrázky pro svůj web vám během okamžiku vytvoří naše ZONER AI. V tomto článku si ukážeme jak je to snadné.

Jak vám AI vytvoří obrázek

Nechejte naši ZONER AI vytvořit profesionální obrázky pro váš web. Generujte obrázky přímo ve stránce, anebo pro další použití do fotogalerie.

a) AI generování obrázků do fotogalerie

Generování obrázků do fotogalerie je velice jednoduché a takto vytvořené obrázky můžete pak jednoduše použít na vašich stránkách. Pojďme si ukázat jak na to: 

1) Vyberte možnost Generovat obrázky s AI (BETA) - najdete ji v administraci webu v sekci /Obrázky/.

AI generování obrázků 1.png

2) Dejte umělé inteligenci zadání, jaký obrázek má vygenerovat. Do pole s označením Popis obrázku (Prompt) popište jaký obrázek vám má naše ZONER AI vytvořit.

AI generování obrázků 3.png

3) Nastavte parametry obrázku. Jakou má mít velikost (poměr stran) a vyberte kvalitu generovaného výstupu.

  • Nízká kvalita znamená rychlejší zpracování požadavku naší ZONER AI, avšak výstup nemusí být tak přesný.
  • Vysoká kvalita znamená pomalejší zpracování požadavku avšak přesnější výstup naší ZONER AI.

AI generování obrázků 4.png

4) Přidejte technické aspekty obrázku. Zadejte název obrázku a do jaké fotogalerie má být zařazen.

AI generování obrázků 5.png

5) Dejte ZONER AI povel k vytvoření obrázku. Klikněte na tlačítko Generovat s AI a nechejte umělou inteligenci vykouzlit ten nejlepší obrázek pro váš web.

AI generování obrázků 6.png

Během několika vteřin se obrázek vygeneruje a uloží ve vámi vybrané fotogalerii a je připraven pro vaše použití.

b) AI generování obrázků do stránky

Na inPage můžete díky ZONER AI generovat obrázky přímo v editaci stránky. Podívejme se jak na to!

1) Nechejte vytvořit obrázek do stránky. V editoru stránky klikněte na možnost Vložit/upravit obrázek a následně v dialogu přidání obrázku klikněte na možnost průzkumník pro výběr obrázku.

AI generování obrázků 7.png

2) Vyberte možnost Generovat s AI (BETA) a dejte umělé inteligenci zadání pro vytvoření obrázku.

AI generování obrázků 8.png

3) Klikněte na Generovat s AI a nechejte AI vykouzlit ten pravý obrázek pro vaši stránku. 

AI generování obrázků 9.png

4) Přidejte vygenerovaný obrázek do stránky. Během několika vteřin je obrázek vytvořený a jeho náhled uvidíte v průzkumníku. Kde jej pak můžete rovnou odkázat do stránky. 

AI generování obrázků 10.png

Jak vám AI upraví obrázky

ZONER AI na inPage umí nejen vytvářet nové obrázky ale upravit existující. K dispozici jsou funkce pro upscale (zvětšení obrázku) a funkce remove background (odstranění pozadí). Pojďme se tedy podívat jak provádí AI na inPage úpravy obrázků.

Možnost AI úprav najdete v administraci webu v sekci /Obrázky/ po rozkliknutí odkazu na úpravu konkrétního obrázku, kde kliknete na tlačítko Upravit s AI (BETA).

AI úprava obrázků 2.png

V dialogu pro úpravu obrázků máte aktuálně dvě možnosti pro výběr úpravy a to: Odstranění pozadí obrázku a Zvětšení obrázku.

1) Odstranění pozadí obrázku (remove background) - Umělá inteligence automaticky rozpozná hlavní prvek obrázku a odebere nadbytečné pozadí. Tuto AI funkcionalitu využijete například u produktových fotek na e-shop.

Po výběru Odstranění pozadí se vám rozšíří dialogové okno o další možnosti úpravy. Můžete si pak vybrat, zdali bude odstraněné pozadí obrázku průhledné, nebo jej nahradíte zvolenou barvou, anebo zvoleným obrázkem.

AI úprava obrázků 3.png

2) Zvětšení obrázku (upscale) - umělá inteligence automaticky zvětší obrázek se zachováním kvality obrázku. Po zvolení možnost zvětšení obrázku se vám zobrazí v dialogovém okně další možnosti, kde si vyberete, jak moc chcete obrázek zvětšit. 

AI úprava obrázků 3.1.png

Poté, co si navolíte požadované úpravy, klikněte na tlačítko Upravit s AI a nechejte naši umělou inteligenci pracovat. Během pár vteřin je obrázek upraven a uložen do vámi vybrané složky. Obrázek pak můžete použít na libovolném místě vašeho webu ať už ve stránce, či v produktových fotografiích. 

AI úprava obrázků 4.png

Technologie generování obrázků pomocí ZONER AI otevírá dveře do světa kreativních možností pro webové stránky. Díky nástrojům s AI už nemusíte být zkušení designéři, abyste získali poutavé a originální obrázky pro svůj web. Budeme velice rádi, pokud si generování a úpravy obrázků pomocí naší ZONER AI na inPage vyzkoušíte a dáte nám vědět, jak jste s těmito AI funkcemi spokojeni. Napište nám tedy do komentářů nebo na e-mail. Za jakoukoli zpětnou vazbu budeme velice rádi.

Tým inPage
admin(zav)zoner.cz

Přidat komentář

Přehled komentářů