0 Kč bez DPH

Nová šablona KYRA

Po delší odmlce jsme pro vás připravili opravdu velkou novinku a to v podobě zcela nové, vychytané a plně responzivní šablony s názvem KYRA. V tomto článku si novou šablonu v krátkosti představíme.


Proč KYRA?

Kyra je jméno řeckého původu a jeho význam se dá vyložit jako paní či vládkyně. Za tímto označením si šablona KYRA opravdu stojí. Bude tak nyní Vládkyní všech našich šablon v inPage.

Design

V jednoduchosti je síla a to platí i pro design šablony KYRA. Očekávejte tedy jednoduchý, přehledný a přitom propracovaný vzhled šablony.

Šablona je postavena v tzv. One-Page designu, kdy všechny prvky webu si můžete zobrazit přímo na úvodní stránce webu. K tomu všemu můžete uspořádání jednotlivých prvků libovolně měnit a tak si vytvořit naprosto unikátní design vašich stránek.

Uspořádání jednotlivých prvků šablony

Ukažte světu, že máte unikátní a přitom propracované webové stránky, které jste si opravdu snadno vytvořili na šabloně KYRA.

14 barevných variant

Šablona KYRA nabízí rekordní počet barevných variant. Ne pět, ne deset ale rovnou čtrnáct barevných kombinací.  Jedná se o barevné varianty, kdy polovina z nich používá základní barvu žlutou a druhá polovina základní barvu černou.

Ideální barvu webových stránek si tak vybere opravdu každý.

Blokový výpis

Novinkou je taktéž blokový výpis článků, rubrik, souborů, galerií a produktů. Tyto jednotlivé prvky jsou řazeny do bloku na jeden řádek.

U článků vždy dva vedle sebe, u galerií, produktů a souborů po třech.

Prvek náhodný obrázek a podbarvené vlastní boxy

KYRA obsahuje dva podbarvené prvky, označené jako VLASTNÍ BOX 1 a VLASTNÍ BOX 2. Tyto dva prvky se nacházejí uprostřed šablony a můžete je použít například jako separátory (oddělovače) obsahu. Pomocí těchto prvků můžete webové stránky ještě více zpřehlednit a přitom ozvláštnit.

V šabloně se dále vyskytuje ještě jeden unikátní prvek označený jako NÁHODNÝ OBRÁZEK. Ten je v šabloně KYRA navržen jako image slider, kdy jsou obrázky z konkrétní fotogalerie promítány přímo do obsahu stránek. Na úvodní stránce si tak můžete promítnout libovolnou fotogalerii a tím ještě více zaujmout návštěvníky vašich webových stránek.

Propracovaná vlastní patička

Patička v nové šabloně KYRA obsahuje 4 samostatné prvky. Do jednoho se generují kontaktní údaje, do druhého oblíbené odkazy, do třetího odkazy na sociální sítě a do čtvrtého si můžete odkázat libovolnou stránku.

Vytvořte si nové stránky na šabloně KYRA

Šablonu si můžete jednoduše zřídit v libovolné variantě služby inPage, ať už vytváříte web zcela nový, anebo máte-li stránky vytvořené na některé ze starších šablon.

S šablonou KYRA budou vaše stránky opravdu nepřehlédnutelné.

Objednat šablonu KYRA

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů