0 Kč bez DPH

Nová šablona SLIDE

15. 06. 2015

Určitě jste již zpozorovali, že nám v administraci inPage, v sekci šablony, přibyla nová šablona SLIDE. Právě proto si nyní přiblížíme, čím se odlišuje a v čem vyniká oproti ostatním šablonám.

V čem se šablona odlišuje?

Novinek u této šablony je mnoho. Jako první, které si každý všimne, je pozadí, které tvoří motiv Vašich stránek. Můžete si tedy vybrat z banky motivů, které Vám inPage administrace nabízí, a nebo si můžete nastavit motiv vlastní.

Motiv obrázku v pozadí stránek

 

Další novinkou je zobrazení vlastního boxu pro motiv na všech stránkách, tedy nejen na úvodní stránce, ale také i na podstránkách. Můžete tedy využít prostor pro vlastní obrázek nebo image slider.

Obrázek/slider ve vlastním boxu pro motiv

 

A v neposlední řadě také automaticky se skrývající menu, které se chová stejně, jak to znáte z mobilních zařízení. Kde se Vám při posouvání stránky menu automaticky skryje a zobrazí až tehdy, když narazíte na konec stránky nebo se začnete opět posouvat směrem vzhůru.

Zobrazení menu při scrollování

Menu schované při posunu níže

Máte zájem si novou šablonu vyzkoušet? Můžete tak učinit již nyní na vašich stránkách běžících na našem systému nebo si vyzkoušet demoverzi inPage

Ondřej Jonáš
Produktový manažer inPage.cz
admin(zav)zoner.cz

Přidat komentář

Přehled komentářů