0 Kč bez DPH

Nové možnosti zobrazení fotogalerie

Na inPage vnímáme poslední trendy v oblasti webdesignu, a proto jsme se rozhodli přidat nové možnosti zobrazení fotek ve fotogalerii. Ke klasickému zobrazení v mřížce jsme přidali dvě nové zobrazení. V tomto článku si je podrobněji představíme.

Nastavení zobrazení obrázků ve fotogalerii

To, jak se budou obrázky ve fotogalerii zobrazovat, nastavíte jednoduše, a to pro konkrétní fotogalerii, kde vyberete v přehledu možnost "Upravit" (ikona s tužkou).

Zde vyberete záložku /Nastavení/ a vyberete si Způsob zobrazení. V nabídce pak máte několik variant zobrazení fotogalerie.

Nové možnosti zobrazení fotogaleriií

Rovnoměrné rozložení (mřížka)

Jde o původní zobrazení fotogalerií, kdy vyobrazené miniatury obrázků ve stránce mají totožný poměr stran a jsou tak hezky zarovnané vedle sebe. Nevýhodou může být, že pokud máte ve fotogalerii obrázky s různým poměrem stran, tak mohou být obrázky v miniaturách ořezané a nezobrazí zde celý obrázek.

Nové možnosti zobrazení fotogaleriií

Vertikální rozložení (sloupce)

Tato nová možnost umožní zobrazit obrázky v miniaturách v původním poměru stran bez toho, aby zde došlo k ořezu či deformaci náhledového obrázku v miniatuře. Obrázky v miniaturách jsou zobrazovány na výšku a jsou řazeny do sloupců, kde je zohledněna výška jednotlivé fotky. Určitě je to vhodné, pokud máte ve fotogalerii umístěny obrázky v různých poměrech stran, a to zejména obrázky s větší výškou než šířkou.

Nové možnosti zobrazení fotogaleriií

Horizontální rozložení (řádky)

Tato nová možnost umožní zobrazit obrázky v miniaturách v původním poměru stran bez toho, aby zde došlo k ořezu či deformaci náhledového obrázku v miniatuře. Obrázky v miniaturách jsou zobrazovány na šířku a jsou řazeny do řádků, kde je zohledněna šířka jednotlivé fotky. Určitě je vhodné, pokud máte ve fotogalerii umístěny obrázky v různých poměrech stran, a to zejména obrázky s větší šířkou než výškou.

Nové možnosti zobrazení fotogaleriií

Závěrem

Pevně věříme, že tyto nové možnosti zobrazení fotogalerií oceníte a budete je aktivně používat. Pokud chcete, aby váš web vypadal profesionálně a zároveň zaujal hned na první pohled, určitě vám nové možnosti zobrazení fotogalerií pomohou.

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů