0 Kč bez DPH

Přidané odkazy na sociální sítě

Přidali jsme do administrace inPage možnost zobrazit v kontaktních údajích další odkazy na sociální sítě. Jedná se o odkazy na Instagram a TripAdvisor.

Políčka pro přidání odkazů se nachází v sekci Služby → Sociální sítě. Stačí přidat odkazy na vaše profily a zobrazit sociální sítě na webu.

Nové odkazy na sociální sítě v administraci inPage

V šablonách se sociální sítě zobrazují v kontaktních údajích v patičce webu. V případě Kyry se jedná o samostatný prvek v patičce stránek.

Sociální sítě v šablonách inPage

Sociální sítě v inPage šabloně Kyra

Instagram

Odkaz na Instagram v inPage

Instagram je sociální síť a aplikace, která umožňuje svým uživatelům sdílení fotografií a videí, na které je možné použít řadu filtrů. Aplikace umožňuje snadné sdílení fotografií na další sociální sítě nebo publikační služby.

TripAdvisor

Odkaz na TripAdvisor v inPage

Jedná se o internetovou stránku, která se věnuje cestování a turismu. Nachází se zde recenze, názory a tipy na ubytování, restaurace, zážitky, letecké společnosti a plavby. Obsah vytvářejí sami uživatelé. Samotný TripAdvisor o sobě tvrdí, že je největším cestovatelským webem na světě, s 60 miliony registrovanými členy a více než 170 miliony recenzemi.

Chybí vám v kontaktních údajích nějaké sociální sítě? Napište nám na admin@zoner.cz nebo níže do komentářů a my zvážíme jejich přidání.

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů

  • Pinterest

    4. 12. 2019 12:29:32 | Tonda

    Co třeba přidat Pinterest? ;)

    Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    • Re: Pinterest

      4. 12. 2019 12:42:22 | Tým inPage

      Děkujeme za připomínku. Odkazy na sociální sítě plánujeme průběžně dopňovat a je možné, že právě Pinterest bude jedním z nově přidaných odkazů.

      Odpovědět