0 Kč bez DPH

Noví dopravci u Zaslat.cz

Váš e-shop na inPage můžete jednoduše propojit s dopravcem Zaslat.cz, který zprostředkovává dopravu napříč mnoha přepravními společnostmi a díky tomu vám jsou schopni nabídnout velkou variabilitu co do výběru dopravy a to za velmi zajímavou cenu. Nově je možné u služby Zaslat.cz využít dopravce PPL a WE/DO.

Co je Zaslat

Zaslat.cz je relativně nová služba na českém a slovenském trhu, která zprostředkovává napojení na vybrané dopravce, (DPD, Fed EX, GLS, TopTrans, TNT, UPS, PPL, WE|DO),  a zajišťuje komunikaci s dopravcem a odbavení vaší zásilky. Služba je velice jednoduchá na obsluhu a nastavení. Velkou výhodou je, že zde nemusíte platit žádné předplatné, ale platíte pouze za odbavení konkrétní zásilky.

Nově můžete v Zaslat využít dopravce WE/DO a PPL

 Jak poslat balík s WE/DO

Zde najdete podrobné informace o možnosti využít dopravce WE/DO, a jak připravit pro tohoto dopravce zásilku.

 Jak poslat balík s PPL

Zde najdete podrobné informace o možnosti využít dopravce PPL, a jak připravit pro tohoto dopravce zásilku.

 

Možnosti využít dopravce WE/DO a PPL jsme do e-shopu na inPage již integrovali a můžete je tak přidat do objednávky ve vašem e-shopu, případně je vybírat při odbavení zásilky u dopravce Zaslat.

Do budoucna plánujeme u dopravce Zaslat přidat možnost zobrazit widget s výběrem výdejního místa zásilky - tedy nebojte i na tuto novinku, která je k dispozici ve službě Zaslat myslíme.

Pokud ještě nemáte službu Zaslat na svém e-shopu aktivovanou, tak se podívejte na náš článek, kde najdete veškeré informace o službě a jejím napojení na váš e-shop na inPage.

Závěrem

Věříme, že tyto nové možnosti u dopravce Zaslat ještě více zatraktivní tuto službu a budete ji tak hojněji využívat. Služba je to opravdu kvalitní, jinak bychom ji nedoporučovali a nepřidávali do inPage.

Samozřejmě jakékoli připomínky, dotazy a náměty na integraci nových služeb nám můžete dát níže do komentářů, anebo napsal na info@inpage.cz.

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů