0 Kč bez DPH

Novinky březen 2009

12. 03. 2009

  1. Úpravy a vylepšení funkčnosti systému
  2. Katalog systému inPage
  3. Nastavení řazení

1. Úpravy a vylepšení funkčnosti systému

Vylepšili jsme ovládání nastavení menu, formuláře a záložek pomocí interaktivních prvků (ovládání web 2.0). Nyní můžete jednoduše upravovat již jednou vytvořené položky bez nutnosti je odstranit a vytvořit znovu (tak jak tomu bylo doposud). Nové ovládání má ulehčit a zpříjemnit práci s inPage, ale také bylo nutné jej zavést kvůli ovládání nového prvku inPage - submenu - který již brzo budete moci využít.


2. Katalog systému inPage

Změny se dotkly také katalogu inPage. Z katalogu byly odstraněny programy inPage Start, od této chvíle budou do katalogu zařazeny pouze programy inPage Standard a Premium. Máte-li inPage v programu Start a chcete být v katalogu, není nic jednoduššího, než přejit na program Standard, kde navíc získáte vlastní doménů 2. řádu, elektronickou poštu nebo samostatný FTP prostor.

Další drobnou změnou je úprava vašich textů k zařazení do katalogu (Můj účet → Zařazení do katalogu). Váš souhlas se zobrazením stránek v katalogu je možné odeslat pouze pokud budou vyplněné všechny položky formuláře (Kategorie, Název prezetace, Klíčová slova a Popis prezentace). Nezapomeňte proto tyto informace vyplnit a zařadit tak vaše stránky do katalogu inPage - zvýšíte tím možnost nalezení vašeho webu budoucími zákazníky.


3. Nastavení řazení

Rozšířili jsme také možnosti řazení prvků inPage. Nyní máte možnost řadit také nezařazené články, obrázky a soubory ke stažení a dále též rubriky, fotogalerie a složky při výpisu. Toto nastavení naleznete v Můj účet → Nastavení prostředí. Řazení je globální pro všechny prvky inPage, vyšší prioritu má ale řazení dané rubriky, fotogalerie či složky.

Přidat komentář

Přehled komentářů