0 Kč bez DPH

Novinky duben 2008

14. 04. 2008

  1. Zabezpečení přístupu k rubrikám a fotogaleriím
  2. Přidána podpora německého jazyka
  3. Přidána nová funkce Podpis článku
  4. Zpřístupnění aplikace mailform pro vlastní formuláře
  5. Přidána nová funkce zobrazení ikony stránky (favicon)

1. Zabezpečení přístupu k rubrikám a fotogaleriím

Chcete zpřístupnit některé obrázky nebo články jen svým přátelům či známým? Nyní máte možnost zabezpečit přístup k takové fotogalerii nebo rubrice heslem (každá zabezpečená rubrika či fotogalerie může mít své heslo), které je vyžadováno vždy, když neautorizovaný uživatel vašich stránek vstoupí do takového sekce. Po úspěšném vložení hesla může již volně přistupovat ke všem článkům či obrázkům dané rubriky nebo fotogalerie.


2. Přidána podpora německého jazyka

Systém inPage nyní konečně mluví něměcky.


3. Přidána nová funkce Podpis článku

Podpis článku je funkce podobná patičce stránky, kdy máte možnost umístit na konec článku text, který máte v samostatném článku (tento článek by měl být nastaven jako neaktivní - stejně jak by tomu mělo být u patičky - aby nešel samostatně zobrazit pod svou url). Podpis článku využijete např. při vkládání reklamních bloků, rozcestníků nebo společných informací k vybraným článkům - možností je mnoho, záleží pouze na Vaší fantazii. Podpis článku využijete také, chcete-li si nadefinovat svůj vlastní formulář (viz níže).


4. Zpřístupnění aplikace mailform pro vlastní formuláře

Uživatelům inPage, kterým nevyhovují možnosti Kontaktního formuláře, byla zpřístupěna alikace mailform, která odesílá např. e-maily z Kontaktního formuláře. Ve wysiwyg editoru si můžete podle jasně definovaných pravidel napsat svůj formulář, kde můžete využít třeba prvky, které nejsou přístupné v Kontaktním formuláři (různé selecty, checkboxy nebo radio buttony).

Pro snadné pochopení používání aplikace mailform jsme pro Vás přípravili seriál, kde si krok za krokem vysvětlíme, jak si napsat vlastní formulář. K úspěšnému zprovoznění vlastního formuláře budete ale potřebovat znalost HTML jazyka (xHTML), v případě validace dat také Javascriptu.


5. Přidána nová funkce zobrazení ikony stránky (favicon)

Ikona stránky (favicon.ico) je malý obrázek, který se zobrazí před adresou stránky v prohlížeči. Protože ikona stránky je netypický formát obrázku s pevně definovanými pravidly, nahrejte jej do systému inPage jako Soubor ke stažení.

Přidat komentář

Přehled komentářů

  • Problem so zobrazenim "favicon.ico"

    13. 6. 2008 3:15:31 | Roman Watanabe

    Zdravim,
    pripraveny subor "favicon.ico" som nahral do systemu inPage ako Soubor ke stazeni a v nastaveni Prvky stranek nastavil v polozke Ikona stranky, no zial ikona stranky na www.watanabe.sk sa mi stale nezobrazuje. Vie mi niekto pomoct? Diky. R.W.

    Odpovědět

  • Re: Problem so zobrazenim "favicon.ico"

    13. 6. 2008 9:39:16 | Administrator

    Dobry den,

    predpokladam, ze problem se tyka pouze IE7, v ostatnich prohlizecich (FF, Opera, i Maxthlon postaveny na IE7) se favicon zobrazuje spravne. Na ostraneni problemu pracujeme.

    Tym inPage

    Odpovědět

  • Re: Problem so zobrazenim "favicon.ico"

    14. 6. 2008 3:06:56 | Roman Watanabe

    Dakujem za odpoved. Aha, takze problem s IE? Pouzivam verziu 6, kde problem stale pretrvava. Az by sa vam podarilo to vyriesit u IE, prosim dajte mi vediet.
    R.W.

    Odpovědět

  • Re: Problem so zobrazenim "favicon.ico"

    14. 6. 2008 11:18:29 | Administrator

    V IE6 favicon obecne nefunguje - pouze pridate-li si stranku do Oblibenych odkazu (za tuto informaci nerucim, pouze jsem ji vycetl na netu)

    Odpovědět