0 Kč bez DPH

Novinky léto 2010

07. 09. 2010

Zcela jsme přepracovali do nového stylu administraci správy webových stránek. Nová administrace má moderní vzhled a mnoho nových funkčností využívajících možnosti WEB 2.0.
Zároveň jsme se snažili na základě zkušeností upravit ovládání tak, aby bylo přehledné, umožnilo jednodušeji spravovat obsah a bylo co nejvíce jednoduché.

Nové vlastnosti administrace inPage

Nový vzhled

Rozdělení formulářů na podkategorie

Přepracovali jsme administraci editace stránek, rubrik a dalších prvků tak, aby byla umožněna jednodušší editace a správa. Jednotlivé stránky byly rozděleny do pokategorií, které jsou "schovávány" a neruší při běžné editaci. Není nutné již dlouze rolovat při editaci textu stránky přes všechny prvky. Naopak při vytvoření nové stránky jsou všechny podkategorie rozbaleny, aby uživatel bez problému vyplnil vše potřebné.

Řazení pomocí tažení myši

Nově se objekty (položky menu, články v administraci, obrázky, ...) řadí pomocí tažení myši.

Prakticky ve většině tabulek je možné nyní uspořádat položky dle vlastního uvážení pomocí přetahování položek myší. Doporučujeme tuto novou funkčnost, která platí při volbě nastavení řazení podle priority, vyzkoušet.

Zobrazení nápovědy

Nově upravené zobrazení nápovědy přímo u jednotlivých prvků formuláře.

Upload souborů

Nově je možné hromadně přidávat i soubory ke stažení (např. ceníky v PDF, soubory, ...). Současně byl navýšen limit pro velikost souboru až na 25 MB.

Upravení správy e-shopu

Modul e-shop byl v pravém sloupci rozdělen do dvou záložek na Správu a Kategorie.

Rozšíření možnosti úprav CSS

Jedinečná identifikace položek menu

Nově ke každé položce menu přidáváme jedinečné ID. Pokud tedy máte složitější grafický návrh (či si jej chcete vytvořit), můžete se nově odkazovat na konkrétní položky v menu.

Vlastní CSS styl

Nově můžete vypnout původní styl šablony. Touto volbou zabráníte načtení původního CSS stylu - vhodné pro experty, kteří si chtějí nadefinovat celý vlastní CSS styl.

Prémiová vylepšení

Přesměrování doménévých aliasů

Nově můžou uživatelé programů inPage Premium využít přesměrování doménového aliasu na konkrétní url ze systému inPage.

Přidat komentář

Přehled komentářů

  • RE: alias

    31. 10. 2013 11:24:07 | Vladimír Souš

    Dobrý den Pavle,
    prosím kontaktujte naši zákaznickou podporu na emailu admin@zoner.cz a nebo na tel. +420 543 257 018. Tam vám s nastavením domény jako aliasu pomohou.

    Odpovědět