0 Kč bez DPH

Novinky léto 2012

02. 08. 2012

  1. Podpis produktu
  2. Stránkování článku, obrázků, produktů a souborů
  3. Asynchronní načítání kódu Google Analytics

1. Podpis produktu

Podpis produktu je funkce podobná patičce stránky, kdy máte možnost umístit na konec produktu text, který máte v samostatném článku. Tento článek by měl být nastaven jako neaktivní - stejně jak by tomu mělo být u patičky - aby nešel samostatně zobrazit pod svou url. Podpis produktu využijete např. při vkládání reklamních bloků, rozcestníků nebo společných informací k vybraným článkům - možností je mnoho, záleží pouze na Vaší fantazii. Podpis produktu využijete také, chcete-li si nadefinovat svůj vlastní formulář.

Nastavení podpisu produktu provedete při editaci (nebo vytváření) produktu v sekci Nastavení, detail  Podpis.


2. Stránkování článku, obrázků, produktů a souborů

Navštíví-li uživatel Vaše webové stránky v inPage, pak všechny články v rubrikách, obrázky ve fotogaleriích, sloubory ke stažení ve složkách a produkty v kategoriích e-shopu jsou nyní stránkovány.

Počet položek na stránce máte možnost nastavit v administraci inPage v sekci Nastavení → Nastavení prostředí  Nastavení stránkování.


3. Asynchronní načítání kódu Google Analytics

Měřící kód služby Google Analytics je možno v inPage do Vaší stránky umístit na dvě místa. Tradiční a dříve doporučované umístění bylo úplně dolů na konec stránky. Novější, a Googlem doporučované, umístění je na začátku stránky. Toto umístění dřívě způsobovalo problémy v čekání na načtení kódu, které ale Google vyřešil asynchronním načítáním.

Nastavení načítání kódu Google Analytics provedete v administraci inPage v sekci Služby  Google Analytics → Umístění kódu GA.

Přidat komentář

Přehled komentářů