0 Kč bez DPH

Novinky září 2009

09. 09. 2009

  1. Průvodce vytvoření webových stránek
  2. Placená banka profesionálních motivů
  3. Objednávkový formulář doplňkových služeb
  4. Zobrazení počtu stažení souboru ve výpisu složky
  5. Přímé odkazy na editovatelné prvky stránek

1. Průvodce vytvoření webových stránek

Hlavně pro nové uživatele systému inPage jsme připravili Průvodce vytvořením webových stránek, který uživatele provede v sedmi jednoduchých krocích vytvořením kontaktů, úvodní stránky, výběrem šablony, motivu stránek a nastavením kontaktního formuláře.

Průvodce se spustí automaticky při prvním přihlášení do administrace inPage, kdykoliv jej však můžete vyvolat kliknutím na odkaz Průvodce, který naleznete v horním menu spolu s odkazy Odhlásit se, Můj web, Novinky, atd. Pokud Průvodce nedokončíte, můžete se kdykoliv vrátit k načaté práci, zároveň veškeré provedené nastavení budete moci změnit nebo upravit.


2. Placená banka profesionálních motivů

Kvalitní obrázek (motiv) dodá stránkám zcela jiný, originální vzhled a stránky vypadají mnohem profesionálněji. Pokud nechcete využívat společné motivy v Bance motivů a nemáte vytvořen vlastní motiv, pomůžeme Vám vytvořit motiv přímo na míru.

Pro inspiraci nebo za zvýhodněnou cenu 990 Kč bez DPH nabízíme výběr předpřipravených motivů od grafiků, do kterých lze dopsat název firmy nebo slogan. Motivy je možné na základě přání dále upravovat barevně, měnit velikost podle zvolené šablony stránek atd.

Seznam placených motivů naleznete po přihlášení do administrace inPage v sekci Vzhled → Placené motivy.


3. Objednávkový formulář doplňkových služeb

S placenou bankou motivů souvisí i další novinka určená pro jednodušší objednávání Doplňkových služeb přímo z administrace inPage. Tento formulář naleznete v sekci Můj účetDoplňkové služby. Zde máte možnost si přímo objednat nejen vytvoření individuálního motivu, SEO konzultaci, optimalizaci webu či vytvoření loga, ale také si vybrat jeden z našich balíčků Základ či Komplet nebo již zmiňovaný placený motiv.


4. Zobrazení počtu stažení souboru ve výpisu složky

Důležitým statistickým údajem Souborů ke stažení je počet jejich stažení návštěvníky Vašich stránek. Tento údaj můžete najít už delší dobu v administraci inPage při úpravě souboru v pravém sloupci v bloku Podrobnosti (Počet stažení). Nyní počet stažení souboru mohou sledovat i návštěvníci Vašeho webu v seznamu Souborů ke stažení. Při nastavení souboru ke stažení musíte povolit Zobrazit počet stažení a Způsob stažení souboru nastavit na uložit jako přílohu.


5. Přímé odkazy na editovatelné prvky stránek

Drobným, ale jistě příjemným vylepšením, je přidání přímého odkazu na úpravu editovatelných Prvků stránek. Například máte-li nastaven článek jako Titulní stránku, objeví se Vám v administraci inPage v sekci Nastavení → Prvky stránek → Titulní stránka zelená tužka s odkazem na editaci tohoto článku.

Přidat komentář

Přehled komentářů