0 Kč bez DPH

Nová microsite pro podporu domén .EU

Webové stránky inPage využívají jejich majitelé k různým účelům. My jsme se rozhodli využít je pro podporu domény .EU a vytvořili jsme stránky www.doména.eu, které dávají návštěvníkům praktické informace o této doméně. Hlavním cílem stránek je podpora prodeje a zvýšení obchodních aktivit.

Co na webu najdete

Na stránkách jsou k dispozici informace o doméně .EU, zejména můžete:

  • najít údaje o .EU doménách v češtině,
  • zjistit informace o IDN,
  • ověřit si, zda je doména volná,
  • doménu .EU zaregistrovat,
  • vyhledat údaje WHOIS,
  • často kladené otázky (FAQ).

www stránky doména.eu

Business - doména.eu 1 (e-shop) Business - doména.eu 3 (e-shop) Business - doména.eu 4 (e-shop)

Zaměření na SEO

Cílem webových stránek www.doména.eu je zaměření na SEO, tedy aby se stránky zobrazovaly na předních místech ve vyhledávačích typu Google a Seznam. K tomu dopomáhají kromě názvu domény i klíčová slova, která jsou umístěna v textu použita i v nadpisech. Pro toho, kdo si neví rady „jak na SEO“, tak mohou být stránky určitou praktickou pomůckou. Případně jim pomůže článek o SEO, kterému jsme se věnovali na našem blogu.

Typy na využití inPage pro vaše microsite

inPage můžete kromě stránek věnovaným produktu využít pro firemní či osobní stránky, mikrosites, MFA stránky nebo stránky pro obce. Pokud nabízíte například různé produkty, můžete pro každý produkt vytvořit podobné stránky a směřovat je všechny na jednu hlavní URL adresu. Pro více stránek nabízíme zajímavé množstevní slevy. Inspirovat stránkami se můžete v našem katalogu.

V případě jakýchkoli dotazů k inPage můžete kontaktovat naši zákaznickou podporu admin@zoner.cz.

 

Martina Kubíková
martina.kubikova(zav)zoner.cz

Přidat komentář

Přehled komentářů