0 Kč bez DPH

Přehled novinek za duben 2023

Během dubna jsme na inPage provedli několik menších úprav, které určitě stojí za povšimnutí. Podrobněji si je představíme v tomto článku.

Každý měsíc se nám nepodaří vydat velkou novinku, která by zabrala místo v samostatném článku. V dubnu jsme však nijak nezaháleli a na místo velkých akcí jsme se rozhodli provést několik drobnějších, ale nikoli nevýznamných, úprav, které sice nenápadně, ale velice výrazně, zlepší fungování vašich webových stránek na inPage.

Práce s mezipamětí aplikace

Během dubna jsme se snažili optimalizovat a vylepšit rychlost načítání webových stránek. Díky optimalizaci aplikace a úpravě práce s cache soubory se nám podařilo zrychlit načtení vašeho webu. Změna v rychlosti načítání je opravdu na první pohled poznat. Věříme proto, že to oceníte nejen vy, naši zákazníci, ale zejména návštěvníci vašich webových stránek.

Aktualizace knihovny pro práci s obrázky

Všechny komponenty, které využíváme pro provoz našeho systému inPage, je potřeba čas od času aktualizovat, abychom garantovali správnou funkčnost a dostupnost našich služeb. Jednou z těchto komponent je i knihovna používaná pro generování náhledů vámi nahrávaných obrázků.

Díky aktualizaci této knihovny se zlepšilo generování náhledů obrázků ve fotogaleriích, hlavně knihovna správně otáčí špatně orientované obrázky. Zároveň jsme aktualizovali i generování náhledů obrázků ve formátu .gif, kdy jsou všechny náhledy animované ve své velikosti.

Nové možnosti položky select v kontaktním formuláři

Položka typu "Select" slouží ve vlastních formulářích pro možnost výběru jedné možnosti z nabídky. Nastanou však situace, kdy potřebujete výběr ještě více upřesnit a strukturovat položky pro výběr do jednotlivých skupin. Upravili jsme proto nastavení kontaktního formuláře a nyní můžete celkem jednoduše sdružovat položky pro výběr do skupin.

Stačí název skupiny vymezit hranatými závorkami a pod něj doplnit položky výběru.

Více o možnostech kontaktního formuláře najdete v samostatném článku Vlastní formuláře a jejich tvorba.

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA