0 Kč bez DPH

Připojení podpisu a fotogalerie ke stránce

02. 03. 2017

V našem článku si ukážeme, jak připojíte podpis a fotogalerii ke stránce, abyste je mohli sdílet s více příspěvky. Stránka s podpisem navíc nemusí obsahovat jen podpis. Může se jednat o jakýkoli obsah, který chcete připojit na konec stránky. Více informací najdete v návodu.

V editaci každé stránky se v inPage nachází sekce Nastavení. Kromě možnosti nastavení jako titulní stránky webu zde naleznete možnosti připojení Podpisu stránkyFotogalerie

K čemu a proč je používat?

Podpis stránky

Podpisem stránky je myšlena jakákoliv vytvořená stránka, jejíž obsah chcete zařadit za obsah právě editované stránky. Kromě podpisu můžete chtít pod více různými stránkami zobrazit například stejný banner nebo novinku. Abyste nemuseli kopírovat stejný obsah do několika stránek, můžete jednoduše vytvořit obsah jen jednou a k různým stránkám ho připojovat jako podpis. Jakmile budete podpis potřebovat upravit, stačí upravit pouze danou stránku, kterou jako podpis používáte. Změny se projeví napříč celým vaším webem.

Fotogalerie

Připojení fotogalerie k příspěvku má stejné výhody jako Podpis stránky. Navíc zde odpadá nutnost jakéhokoliv formátování, protože v šablonách jsou galerie již naformátované. Abyste mohli fotogalerii připojit, musí být aktivní a obsahovat minimálně jeden obrázek.

S vytvářením fotogalerií vám pomůže náš návod Práce s obrázky a fotogalerií.

Pokud připojujete podpis i fotogalerii, zobrazí se podpis vždy jako poslední.



Příklad:

Medard Hüttenbach
Web developer
admin(zav)zoner.cz

Přidat komentář

Přehled komentářů