0 Kč bez DPH

Připojení souboru v úpravě objednávky

Pokud zákazníkům vystavujete faktury ručně, nebo odesíláte zákazníkům slevové kupony, vouchery či odměny za nákup, jistě oceníte novinku, kterou jsme pro vás přidali. Nově můžete připojit soubor ke zprávě o změně stavu objednávky. V tomto článku si ukážeme, jak jednoduše přiložíte do zprávy o změně stavu objednávky fakturu nebo jakýkoli jiný soubor.

Nově je v editaci objednávky k dispozici možnost připojit do e-mailu, který posíláte zákazníkovi se změnou stavu objednávky, soubor. Například fakturu, voucher apod. Není zde žádné omezení na formát souboru či jeho obsah. Jediné, co je limitováno, je velikost souboru, který odesíláte, a to na 2 MB.

Jak připojíte do objednávky soubor

1) V administraci webu si v sekci /ESHOP/ zobrazte seznam objednávek.

připojte k objednávce soubor

2) V přehledu objednávek si vyberte konkrétní objednávku a klikněte na ikonu s tužkou, pomocí které můžete objednávku editovat.

připojte k objednávce soubor

3) V editaci objednávky máte možnost informovat zákazníka o změně stavu objednávky. Pokud zaškrtnete políčko Odeslat zákazníkovi upozornění na změnu stavu, zobrazí se vám formulář, ve kterém můžete zákazníkovi napsat podrobnější informace k objednávce a také připojit soubor.

připojte k objednávce soubor

4) Připojte k e-mailu o změně stavu objednávky soubor.

připojte k objednávce soubor

5) Změnu uložte. Poté bude odeslána zákazníkovi informace o změně stavu včetně vámi přiloženého souboru.

připojte k objednávce soubor

Závěrem

Věříme, že možnost připojení souboru k úpravě objednávky vám přinese ještě větší pohodlí a flexibilitu při odbavování objednávek ve vašem e-shopu, a doufáme, že tuto novou funkcionalitu budete hojně využívat.

Naše práce však zdaleka nekončí. Plánujeme pro vás mnoho dalších vylepšení a nových funkcí, které ještě více obohatí váš nákupní zážitek. Sledujte naše aktualizace, abyste nezmeškali žádné z chystaných novinek, které připravujeme s ohledem na vaše potřeby a přání. Děkujeme, že jste s námi!

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA