0 Kč bez DPH

Připravte se na AI revoluci v tvorbě webu na inPage

O AI (umělé inteligenci) jste již všichni slyšeli. Dokáže generovat texty, vytvářet obrázky, analyzovat data nebo třeba fungovat jako osobní asistent. Tím ulehčuje životy milionů lidí po celém světě. Proto jsme se i my pustili do vývoje vlastní AI, abychom vám ještě více ulehčili tvorbu webových stránek. Připravte se proto na revoluci! AI funkce totiž spustíme našim uživatelům 1. 7. 2024. Co přesně chystáme? Na co se můžete těšit? Čtěte dál.

 

Připravte se na AI revoluci v tvorbě webu na inPage

Na co se můžete těšit?

Na inPage chystáme velké věci. Od 1.7.2024 přinášíme našim zákazníkům nejpokročilejší AI nástroje pro generování textů a generování a úpravu obrázků. Díky umělé inteligenci AI tak můžete mít kompletní web snadno a rychle včetně vlastního originálního obsahu vytvořeného bez kompromisů a v rekordním čase. Už žádné psaní slohových prací a textů na web. Nechejte AI ať to udělá za vás a uvidíte, že tvorba webových stránek už nemůže být jednodušší.

AI generování textů

Chceme, aby tvorba obsahu pro váš web byla co nejjednodušší a byli jste schopni si vytvořit kompletní textový obsah webu během okamžiku. Proto jsme se rozhodli zapojit nejpokročilejší AI nástroje pro generování textového obsahu přímo do editoru stránek. 

  • Vygenerujte si pomocí AI kompletní obsah nové stránky včetně rozdělení do sekcí.
  • Přidávejte nový obsah pomocí AI do již existující stránky na webu. Přidejte sekci a s pomocí AI do ní vygenerujte obsah.
Připravte se na AI revoluci v tvorbě webu na inPage

AI generování obrázků

Kvalitní obrázky jsou základním stavebním kamenem úspěšného webu. Proto chceme nabídnout i našim zákazníkům možnost si jednoduše generovat obrázky pomocí naší vlastní ZONER AI. 

  • Vygenerujte si vlastní obrázky pomocí ZONER AI. Zadejte název obrázku a popište několika slovy, co má být na obrázku a obrázek pro váš web je okamžitě hotov.
  • Generujte obrázky přímo v editoru stránky do před generovaných sekcí.

Připravte se na AI revoluci v tvorbě webu na inPage

AI úpravy obrázků

Vygenerováním obrázku možnosti AI nekončí. K dispozici máte i další nástroje na AI úpravy obrázků.

  • Zvětšete velikost vašeho obrázku na dvě kliknutí.
  • Odstraňte pohodlně nevhodné pozadí obrázku bez nutnosti složitého obkreslování ve fotoeditoru.
  • Dejte obrázku nový život pomocí barevných filtrů a masky pozadí. 
Připravte se na AI revoluci v tvorbě webu na inPage

AI budeme dále rozvíjet

Umělá inteligence v inPage umocňuje schopnosti tohoto redakčního systému a posouvá je na zcela novou úroveň. Věříme, že z našeho revolučního řešení AI v inPage budete nadšeni ještě více, než jsme my a budete jej hojně využívat pro své webové projekty. Zjistíte, že díky AI pro vás bude tvorba obsahu webu na inPage radost, která vás bude bavit,

Generování textů a obrázků je prvním zábleskem AI v inPage. Už nyní usilovně pracujeme na dalších funkcích, které integraci AI do inPage ještě více prohloubí. Dlouhodobě se zaměřujeme na jednoduchost použití našeho redakčního systému, proto inPage využivá umělou inteligenci uživatelsky nejjednodušším a nejchytřejším způsobem.

*Poznámka: Obrázky v tomto článku jsou generovány pomocí naši vlastní ZONER AI, kterou budete mít na inPage taktéž k dispozici.

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA