0 Kč bez DPH

Připravujeme nové profesní šablony

V posledních měsících jsme nelenili, nýbrž usilovně pracovali na zcela novém konceptu tvorby webových stránek v inPage a zjednodušení vlastní editace jednotlivých stránek. V tomto článku bychom vás rádi seznámili s novinkami, které připravujeme a které spatří světlo světa na konci léta.

Máte se opravdu na co těšit!


Chceme, aby tvorba webových stránek byla ještě jednodušší

Proto pro vás připravujeme 6 zcela unikátních, graficky propracovaných šablon, zaměřených na jednotlivé populární profese. Tedy šablony určené především pro  lékaře, autodopravce, restauratéry, účetní, kadeřnice a sportovce.

Jedná se o šablony s již předpřipraveným vzhledem, strukturou a obsahem.

Pro publikování vaší nové prezentace tak stačí jen doplnit kontaktní údaje a upravit ceník, či provozní dobu. A nová webová prezentace je na světě!

Podívejte se na živé náhledy vybraných profesních šablon:


Pohodlná editace stránek i pro náročnější uživatele

V připravovaných profesních šablonách na vás čeká spousta nových funkcí pro lepší a snazší editaci vlastního obsahu stránek.

Hlavní novinkou bude možnost jednoduše vkládat do webových stránek již hotové prvky, či šablony s hotovým obsahem. Na výběr bude z několika variant od základního bloku s textem, po blok s obrázky, texty a tlačítky.

Jak to bude vypadat?

Vložení sekce


A to ještě není vše

Chystáme zcela novou, základní šablonu moderního - minimalistického vzhledu, v populárním onepage designu. Šablona bude dostupná běžně v administraci webu a již brzy si ji budete moci vyzkoušet. Součástí šablony budou i výše uvedené nové funkcionality pro editaci vlastních stránek.

Stále vylepšujeme administrační rozhraní webových stránek a tak později během podzimu se můžete těšit i na množství nových funkcí a to zejména pro správu vašeho e-shopu.


 Závěrem

Doufáme, že se na tyto novinky v našem redakčním systému inPage těšíte stejně, jako my a pomohou ještě lépe naplnit náš cíl: Webové stránky snadno a rychle!

 

Kdyby vás cokoli zajímalo, nebojte se nám napsat do komentáře, anebo na info@inpage.cz

Tým inPage
admin(zav)zoner.cz

Přidat komentář

Přehled komentářů