0 Kč bez DPH

Proč se vyplatí do tvorby webu investovat?


Přemýšlíte nad vybudováním úspěšného internetového byznysu? Je pro vás tvorba webu na míru časově i finančně náročná? Toužíte po tom získat levné, ale přesto spolehlivé stránky během chvilky? Vytvořte si nový web snadno a rychle s inPage.cz! 

Pokud chcete vlastní stránky na internetu, ale s tvorbou webu nemáte dosud žádné zkušenosti, máte zpravidla dvě možnosti. Buď si můžete s pomocí online bezplatných zprostředkovatelů vytvořit stránky sami. Potom ale musíte počítat s řadou nevýhod a omezení. 
Nebo se svěřte do rukou profesionálů na InPage. Intuitivní rozhraní a jednoduchá editace webu vám zajistí bezproblémový provoz vašich webových stránek.
Stále nejste rozhodnutí?

Podívejte se na 5 důvodů, proč se vyplatí investovat  do tvorby webových stránek právě na inPage.

1) Personalizovaný a snadno dohledatelný web.

Placená doména vám poskytuje možnost vybrat si vlastní, jednoduchý a dobře zapamatovatelný název vaší webové adresy. Vlastní název domény pomáhá vyhledat váš web nejen uživatelům ale i vyhledávačům. Na základě toho totiž porovnává vaši důvěryhodnost a z ní pak vyhodnocuje vaše postavení ve výsledků vyhledávání. Například s .CZ doménou je váš web na českém internetu mnohem důvěryhodnější, než s jinými (např. s .online, .shop, apod.)

InPage svým zákazníkům poskytuje vlastní doménu v ceně. Navíc vaše stránky tým zkušených webmasterů přímo napojí na všechny nejpoužívanější vyhledávače. Nestane se tak, že by je uživatelé ve výsledcích vyhledávání nemohli nalézt.

2) E-mail na vlastní doméně působí seriózně a důvěryhodně

Drtivá většina firemní komunikace probíhá přes e-mail. Často právě e-mailová adresa budí první dojem na vaše potenciální klienty nebo obchodní partnery. Proto byste při e-mailové komunikaci měli dbát na seriózně vypadající adresu.

U inPage.cz máte zřízení e-mailové schránky na vlastní doméně v ceně. Jakmile budete mít v koncovce e-mailové adresy název vaší firmy, budete s každým e-mailem propagovat svoji značku. Jednoduše tak při komunikaci s vámi všichni ihned poznají, s kým mají tu čest!

3) Zabezpečený web bez výpadků

Aby web spolehlivě sloužil svému účelu, potřebuje profesionální webhosting. Ten garantuje neustálý provoz bez výpadku, a předchází tomu, že by náhodou stránky bez vašeho vědomí jednoho dne z internetu zmizely. 

Na inPage má máte jistotu, že váš web bude vždy dostupný. Díky uzavřenému systému máte zaručené i dobré zabezpečení proti možnému napadení. Na rozdíl od bezplatných poskytovatelů se zde můžete spolehnout, že nikdy nepřijdete o svůj zálohovaný obsah a web bude za všech okolností dostupný.

4) Dostupná a ochotná podpora

Zdarma vedené webové stránky s sebou nesou spoustu problémů a poskytovatelé bezplatných služeb se nestíhají věnovat zákaznické podpoře v takové míře, v jaké by bylo potřeba. Pokud vůbec nějakou zákaznickou linku mají.

Na inPage je nonstop dostupná zákaznická podpora, která je vždy ochotná s čímkoli poradit. Pomůže vám s veškerým nastavením či úpravou vašich webových stránek jakýkoli den v roce.

5) Snadná editace a tvorba obsahu

U zprostředkovatelů bezplatných webových stránek snadno narazíte na hranice jejich systému a možností editace.. 

InPage je profesionální systém pro snadnou tvorbu a správu webových stránek. Na výběr máte z velkého množství šablon, ve kterých si jen doplníte vlastní texty a webovou prezentaci máte během chvíle hotovou. 

Na inPage získáte stránky přesně podle vašich představ a požadavků. Čeká vás tým zkušených webmasterů ochotných vykonat jakoukoli úpravu, kterou bude vaše podnikání na internetu vyžadovat.

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA