0 Kč bez DPH

Nová profesní šablona - Obecní úřad

Představujeme Vám naši novou profesní šablonu určenou především menším obcím.

Šablona disponuje předpřipravenou strukturou, obsahem, designem a veškerými potřebnými funkcemi, které jakožto správci webu obce využijete a oceníte.

 

Podívejte se na živý náhled šablony Obecní úřad

Hlavní přednosti šablony Obecní úřad

Na této šabloně bychom rádi demonstrovali nové možnosti a funkce, které naše služba inPage nabízí a může tak uspokojit i poptávku z řad obcí a meších měst.

Přehledné hlavní menu a sekundární menu na úvodní stránce

Základem dobrého webu, a zejména to platí pro weby úřadů a obcí, je jeho přehlednost. Návštěvník musí co nejrychleji a nejsnáze najít informace, které potřebuje. Proto jsme si na struktuře šablony Obecní úřad dali opravdu záležet. Hlavní menu obsahuje základní rozcestník s informace o obci, informacemi z obecního úřadu, informacemi o spolcích a aktivitách obce, a také odkaz na kontaktní informace obce.

obecni urad

Sekundárním menu, které je k dispozici na úvodní stránce pak obsahuje odkazy na často hledané informace, jako je odkaz na úřední desku, kalendář akcí, obecní zpravodaj a další potřebné informace. Odkazy jak v hlavním menu, tak i sekundárním menu na úvodnbí stránce si můžete libovolně upravit pro vlastní potřeby.

Přehledná úvodní stránka a patička

Důležitým předpokladem úspěšného webu a platí to i pro obce, je přehledná a líbivá úvodní stránka. V šabloně Obecní úřad jsme si na úvodní stránce dali opravdu záležet. Obsahuje sekundární menu, které obsahuje odkazy na často hledané informace na webu, dále pak výpis novinek, či aktualit v obci. Výpis novinek či aktualit je v šabloně Obecní úřad řešen formou Dynamické sekce, ve které jsou vypisovány jednotlivé články z rubriky Aktuality. Úvodní stránka dále obsahuje základní popis obce s odkazem na mapu. Informace o obci vč. odkazu v mapě si jednoduše upravíte.

Na konci najdete patičku, která je společná pro všechny stránky webu. Najdete zde pak i další rozcestník s odkazy na často hledané informace a kontaktní informace o obci vč. přehledu úředních hodin.

obecni urad

obecni urad

obecni urad

Správa souborů a vzorové dokumenty

V nové šabloně Obecní úřad jsme chtěli zejména prezentovat na reálném webu nové možnosti práce se soubory, díky tomu je možné zobrazit návštěvníkům webu podrobnější informace o vloženém dokumentu, vč. toho kdo jej vydal a po jakou dobu je dokument v platnosti. Součástí šablony je předpřipravená struktura a vzorové soubory, které použijete pro zobrazení úřední desky, dále pak soubory týkající se provozu obecního úřadu - jako jsou vyhlášky předpisy a vzorové dokumenty.

obecni urad

Závěrem

Věříme, že naše nová šablona pro Obce a menší města splní všechna vaše očekávání po dostupném a funkčním webu obce. Samozřejmě šablonu může využít kdokoli jiný, obsah si totiž můžete libovolně upravit a pozměnit a na webu prezentovat jakoukoli vaši činnost.

Pokud byste měli jakékoli dotazy, či připomínky k naší šabloně tak nám neváhejte napsat na info@inpage.cz anebo nám napište níže do komentářů.

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů