0 Kč bez DPH

  Profesní šablony červen 2022

Přinášíme opět 3 nové Profesní šablony. Opět se jedná o šablony s různorodou tematikou, které doplňují naše stávající portfolio.

Nově si můžete vybírat z šablon Dřevostavby, Řemeslná pekárna a Mateřská školka.

Chtěli bychom, aby si webové stránky u nás mohl pořídit opravdu každý, a proto pro vás připravujeme Profesní šablony, díky kterým si stránky vytvoříte za pár minut. Podívejte se, na nově přidané šablony a třeba zde najdete přesně tu, která se bude nejlépe hodit pro váš projekt.

Náhled šablon červen 2022.png

Co jsou Profesní šablony

Profesní šablony přinášejí již hotová řešení webových stránek šité na míru konkrétní profese či oboru podnikání. Byly vytvořeny na základě průzkumu, který popsal, co nejvíce tyto profese na svých webech inzerují a potřebují.

Díky Profesním šablonám inPage se vám do rukou dostane web s tematickou grafikou a texty. Jedná se o levné, rychlé a vysoce funkční řešení, jak pohotově vytvořit vlastní web. Šetřete čas i peníze s šablonami na inPage!

Nové profesní šablony si můžete vyzkoušet v naší službě inPage Start, kterou máte nyní na první rok ZDARMA.

Dřevostavby

Šablona prezentující stavební firmu specializující se na výstavbu dřevostaveb a dřevěných domů. Jedná se o velice propracovanou šablonu jak po designové, tak zejména i obsahové stránce. Najdete zde vše, co byste jako majitel stavební firmy na webu potřeboval prezentovat. Od poutavé úvodní stránky, přes katalog, reference a kontakty.

 

Živý náhled šablony

Šablona dřevostavby

Šablona řemeslná pekárna

Řemeslná pekárna

Provozujete pekárnu, cukrárnu, či stánek s občerstvením a pečivem? Tak přesně pro vás je určena naše nová šablona Řemeslná pekárna. Pěkný web co zaujme a zároveň je velice přehledně uspořádán. Najdete zde vše, co pro prezentaci vaší pekárny na internetu potřebujete. Můžete si zde taktéž vytvořit i jednoduchý e-shop.

 

Živý náhled šablony

Mateřská školka

Šablona s propracovaným obsahem a strukturou, díky které můžete během několika minut mít profesionálně vypadající web mateřské školky. Stačí jen doplnit vlastní kontakty, přidat své fotky, doplnit texty a máte web hotový. I takto komplexní web můžete mít díky inPage během chvíle vytvořen.

 

Živý náhled šablony

Šablona mateřská školka

Profesní šablony budou stále přibývat

Co říkáte? Tyto nové šablony se povedly, že? Pro nás ale práce nekončí, ba naopak. Chceme vám dát možnost si jednoduše vytvořit webové stránky, ať už pracujete v jakémkoli oboru či profesi. Proto chystáme již nyní další profesní šablony.

Samozřejmě  nás stále zajímá váš názor, neb chceme šablony dělat hlavně pro vás, naše zákazníky. Proto se nebojte napsat do komentářů vaše návrhy na další Profesní šablonu. Třeba to bude právě ona, kterou příště představíme.

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů