0 Kč bez DPH

  Profesní šablony květen 2024

Po delší době Vám přinášíme další 3 nové Profesní šablony. Jedná se již tradičně o šablony s různorodou tematikou, které doplňují naše stávající portfolio.

Nově si můžete vybírat z šablon Advokát, Farma a Vinařství.

Chtěli bychom, aby si webové stránky u nás mohl pořídit opravdu každý, a proto pro vás připravujeme Profesní šablony, díky kterým si stránky vytvoříte za pár minut. Podívejte se, na nově přidané šablony a třeba zde najdete přesně tu, která se bude nejlépe hodit pro váš projekt.

nové profesní šablony květen 2024

Co jsou Profesní šablony

Profesní šablony přinášejí již hotová řešení webových stránek šité na míru konkrétní profese či oboru podnikání. Byly vytvořeny na základě průzkumu, který popsal, co nejvíce tyto profese na svých webech inzerují a potřebují.

Díky Profesním šablonám inPage se vám do rukou dostane web s tematickou grafikou a texty. Jedná se o levné, rychlé a vysoce funkční řešení, jak pohotově vytvořit vlastní web. Šetřete čas i peníze s šablonami na inPage!

Nové profesní šablony si můžete vyzkoušet v naší službě inPage Start, kterou máte nyní na první rok ZDARMA.

Advokátní kancelář

Představujeme novou webovou šablonu pro advokátní kancelář, která se pyšní moderním a kvalitním designem spolu s detailně propracovaným obsahem. Tato šablona nabízí elegantní a profesionální vzhled, který zanechá silný dojem na vaše klienty. Předem připravené texty a struktura jsou navrženy tak, aby byly okamžitě použitelné a snadno přizpůsobitelné konkrétním potřebám vaší advokátní kanceláře. Díky této šabloně můžete rychle a efektivně spustit svůj web, čímž ušetříte čas a zdroje, a zároveň zajistíte, že vaše kancelář bude působit důvěryhodně a atraktivně.

 

Živý náhled šablony

Šablona inPage Advokátní kancelář

Šablona inPage Farma

Farma

Každý farmář či pěstitel potřebuje svůj web, aby byl vidět a mohl na internetu prezentovat své služby a výrobky. Proto jsme pro vás vytvořili šablonu, která se pyšní atraktivním designem a detailně propracovaným obsahem, který zaujme návštěvníky na první pohled svou líbivostí a přitom nabízí velmi přehledné uspořádání. Předem připravené texty a struktura jsou okamžitě použitelné a snadno přizpůsobitelné specifickým potřebám vaší farmy. Díky této šabloně můžete rychle a efektivně spustit své webové stránky, ušetřit čas a představit svou farmu profesionálním způsobem.

 

Živý náhled šablony

Rodinné vinařství

I vinařství potřebuje svůj web, kde si lidé najdou informace o vyráběném vínu a kontaktní informace, aby je návštěvníci mohli najít. Představujeme novou webovou šablonu pro vinařství a pěstitele vinné révy s atraktivním vzhledem a precizně vytvořeným obsahem. Tato šablona respektuje všechny moderní trendy, takže budete na webu působit profesionálně a přitažlivě. Předem připravené texty a struktura jsou snadno přizpůsobitelné specifickým potřebám vašeho oboru. Díky této šabloně tak můžete rychle a efektivně spustit svůj web a začít prezentovat své víno a služby na internetu, což vám pomůže zvýšit vaši viditelnost a oslovit více zákazníků.

 

Živý náhled šablony

Šablona inPage Rodinné vinařství

Už pro vás chystáme další Profesní šablony

Co říkáte na naše nové Profesní šablony? Za nás jsou prostě parádní a budeme rádi, pokud si je vyzkoušíte a vytvoříte si na nich vaše vlastní weby.

Tvorba webu za pomocí našich Profesních šablon je totiž opravdu jednoduchá a ušetří vám spoustu času a zdrojů spojených s tvorbou vlastního webu. Ať už web potřebujete pro vlastní podnikání, anebo pro osobní potřebu, oceníte předem připravený obsah, který je precizně vytvořený a respektuje všechny současné trendy webových prezentací.

Nám však práce nekončí a už nyní pro vás připravujeme další Profesní šablony, například pro autoservis a web osobního rozvoje za použití členských sekcí.

Velmi si vážíme vašich názorů a vždy se snažíme jej vyslyšet, a proto nám napište vaše návrhy na nové Profesní šablony sem dolů do komentářů.

Vaše zpětná vazba nám pomáhá neustále zlepšovat naše produkty.

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů