0 Kč bez DPH

  Profesní šablony léto 2021

Ani v létě na inPage neleníme a připravili jsme tak pro vás 6 nových Profesních šablon. Opět se jedná o šablony s různorodou tematikou, které doplňují naše stávající portfolio.

Nově si můžete vybírat z šablon Zvuková a světelná technika, Svatba, Komunitní centrum, Masáže, Hudební klub a Realitní makléř.

Chtěli bychom, aby si webové stránky u nás mohl pořídit opravdu každý, a proto pro vás připravujeme Profesní šablony, díky kterým si stránky vytvoříte za pár minut. Podívejte se, na nově přidané šablony a třeba zde najdete přesně tu, která se bude nejlépe hodit pro váš projekt.

Profesní šablony červenec 2021

Co jsou Profesní šablony

Profesní šablony přinášejí již hotová řešení webových stránek šité na míru konkrétní profese či oboru podnikání. Byly vytvořeny na základě průzkumu, který popsal, co nejvíce tyto profese na svých webech inzerují a potřebují.

Díky Profesním šablonám inPage se vám do rukou dostane web s tematickou grafikou a texty. Jedná se o levné, rychlé a vysoce funkční řešení, jak pohotově vytvořit vlastní web. Šetřete čas i peníze s šablonami na inPage!

Nové profesní šablony si můžete vyzkoušet v naší službě inPage Start, kterou máte nyní na první rok ZDARMA.

Zvuková a světelná technika

Šablona určená pro všechny zvukaře a osvětlovače, či firmy zabývající se pronájmem a prodejem zvukové a osvětlovací techniky, kteří chtějí na webu prezentovat svoji práci a získat tak nov zájemce o své služby, anebo produkty.

 

Živý náhled šablony

Profesní šablony červenec 2021

Profesní šablony červenec 2021

Svatební web

Plánujete svatbu a chcete pěkný a snadno upravitelný web? Tak právě pro vás je takto šablona určená. Šablona disponuje strukturou i předpřipraveným obsahem, který se vám při tvorbě svatebního webu bude hodit a všem návštěvníkům svatby se bude jistě líbit.

 

Živý náhled šablony

Komunitní centrum

Máte svůj spolek, či klubovnu, anebo celý prostor, kde chcete pořádat akce a setkávat se zde s přáteli a členy spolku? Tak právě pro vás je určena šablona Komunitní centrum. Vkusně a přehledně propracovaná šablona odpovídá svoji strukturou přesně vašim potřebám.

 

Živý náhled šablony

Profesní šablony červenec 2021

Profesní šablony červenec 2021

Masáže

Provoz masážního salonu se dnes neobejde bez kvalitního a vkusně zpracovaného webu. Šablona Masáže je tak ideálním řešením. Jednoduše si doplníte vlastní údaje a ceny a máte hotový web, díky kterému najdete spousty nových klientů.

 

Živý náhled šablony

Realitní makléř

Každý správný realiťák potřebuje web, kde bude prezentovat aktuální informace o sobě a nemovitostech na prodej. Šablona Realitní makléř splní všechny vaše požadavky. Moderní web s kontakty a přehledem nemovitostí zabalen v atraktivním designu.

 

Živý náhled šablony

Profesní šablony červenec 2021

Profesní šablony červenec 2021

Hudební klub

Šablona pro všechny promotéry, kteří pořádají hudební a kulturní akce. Užijete ji i jako provozovatel hudebního klubu, anebo kulturního či společenského centra. Designově i strukturou precizně zpracovaná šablona, díky které bude prezentace vašich akcí hračkou.

 

Živý náhled šablony

Profesní šablony budou stále přibývat

Co říkáte? Tyto nové šablony se povedly, že? Pro nás ale práce nekončí, ba naopak. Chceme vám dát možnost si jednoduše vytvořit webové stránky, ať už pracujete v jakémkoli oboru či profesi. Proto chystáme již nyní další profesní šablony.

Samozřejmě  nás stále zajímá váš názor, neb chceme šablony dělat hlavně pro vás, naše zákazníky. Proto se nebojte napsat do komentářů vaše návrhy na další Profesní šablonu. Třeba to bude právě ona, kterou příště představíme.

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů