0 Kč bez DPH

  Profesní šablony listopad 2023

Po delší době Vám přinášíme další 2 nové Profesní šablony. Jedná se již tradičně o šablony s různorodou tematikou, které doplňují naše stávající portfolio.

Nově si můžete vybírat z šablon Fotovoltaika a Řezník.

Chtěli bychom, aby si webové stránky u nás mohl pořídit opravdu každý, a proto pro vás připravujeme Profesní šablony, díky kterým si stránky vytvoříte za pár minut. Podívejte se, na nově přidané šablony a třeba zde najdete přesně tu, která se bude nejlépe hodit pro váš projekt.

Profesní šablony listopad 2023

Co jsou Profesní šablony

Profesní šablony přinášejí již hotová řešení webových stránek šité na míru konkrétní profese či oboru podnikání. Byly vytvořeny na základě průzkumu, který popsal, co nejvíce tyto profese na svých webech inzerují a potřebují.

Díky Profesním šablonám inPage se vám do rukou dostane web s tematickou grafikou a texty. Jedná se o levné, rychlé a vysoce funkční řešení, jak pohotově vytvořit vlastní web. Šetřete čas i peníze s šablonami na inPage!

Nové profesní šablony si můžete vyzkoušet v naší službě inPage Start, kterou máte nyní na první rok ZDARMA.

Fotovoltaika

Šablona určená nejen pro firmu specializující se na výrobu, prodej a montáž fotovoltaických elektráren. Designově velmi pěkně zpracovaná šablona jistě zaujme vaše potenciální zákazníky. Šablona taktéž disponuje předpřipravenou strukturou a obsahem určeným přesně pro firmy specializující se na FVE. Šablonu však můžete využít pro prezentaci jiné podnikatelské činnosti, neb texty, obrázky a strukturu webu si můžete libovolně přizpůsobit vašim potřebám.

 

Živý náhled šablony

Šablona inPage Fotovoltaika

Šablona inPage Řezník

Řezník

Taková skvělá profese, jakou bezpochyby řezník je, si zaslouží svůj tematický web. Proto jsme vytvořili šablonu Řezník, která splňuje i ta nejpřísnější kritéria pro prezentaci vašeho řeznictví, či masny. Líbivý design webu jistě probudí v návštěvnících chuť k návštěvě vašeho krámku a zákazníci se k vám jen pohrnou. Samozřejmostí je, že obsah webu můžete libovolně upravit a přizpůsobit jakékoli jiné profesi, či oboru podnikání. 

 

Živý náhled šablony

Profesní šablony budou stále přibývat

Co říkáte? Tyto nové šablony se povedly, že? Pro nás ale práce nekončí, ba naopak. Chceme vám dát možnost si jednoduše vytvořit webové stránky, ať už pracujete v jakémkoli oboru či profesi. Proto chystáme již nyní další profesní šablony.

Samozřejmě  nás stále zajímá váš názor, neb chceme šablony dělat hlavně pro vás, naše zákazníky. Proto se nebojte napsat do komentářů vaše návrhy na další Profesní šablonu. Třeba to bude právě ona, kterou příště představíme.

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů