0 Kč bez DPH

  Profesní šablony srpen 2022

Máme tu pro vás další 3 nové Profesní šablony. Opět se jedná o šablony s různorodou tematikou, které doplňují naše stávající portfolio.

Nově si můžete vybírat z šablon Chovatelské potřeby, Myslivost a Svatební fotograf.

Chtěli bychom, aby si webové stránky u nás mohl pořídit opravdu každý, a proto pro vás připravujeme Profesní šablony, díky kterým si stránky vytvoříte za pár minut. Podívejte se, na nově přidané šablony a třeba zde najdete přesně tu, která se bude nejlépe hodit pro váš projekt.

Profesní šablony srpen 2022.png

Co jsou Profesní šablony

Profesní šablony přinášejí již hotová řešení webových stránek šité na míru konkrétní profese či oboru podnikání. Byly vytvořeny na základě průzkumu, který popsal, co nejvíce tyto profese na svých webech inzerují a potřebují.

Díky Profesním šablonám inPage se vám do rukou dostane web s tematickou grafikou a texty. Jedná se o levné, rychlé a vysoce funkční řešení, jak pohotově vytvořit vlastní web. Šetřete čas i peníze s šablonami na inPage!

Nové profesní šablony si můžete vyzkoušet v naší službě inPage Start, kterou máte nyní na první rok ZDARMA.

Chovatelské potřeby

Máte obchod s chovatelskými potřebami, anebo zverimex? Tak se vám jistě bude hodit i web s e-shopem, kde všechny vaše produkty můžete jednoduše prezentovat širokému publiku na internetu. K tomu se nejlépe hodí naše šablona Chovatelské potřeby, která v sobě pojí přehlednou prezentaci vašeho obchodu včetně jednoduchého e-shopu, díky kterému se vaše produkty dostanou úplně všude a jednoduše tak zvýšíte vaše tržby.

 

Živý náhled šablony

Šablona chovatelské potřeby

Šablona Myslivost

Myslivost

Jste člen mysliveckého, či lesnického či turistického spolku, anebo přímo jeho funkcionář? Jistě by se vám hodilo jednoduchou formou sdílet informace o vaší činnosti veřejnosti. K tomu nejlépe slouží webové stránky. Proto jsme pro vás připravili šablonu Myslivost, která vám bude plně vyhovovat. Obsahuje předpřipravený obsah a strukturu, která přesně odpovídá potřebám webové prezentace mysliveckého, lesnického či turistického spolku.

 

Živý náhled šablony

Svatební fotograf

Focení není jen vašim koníčkem, ale i vaší částečnou, či plnou obživou? Specializujete se na párové a svatební focení? Tak to jistě potřebujete web, kde můžete prezentovat svoje fotky a služby, které nabízíte, abyste neměli o nové zákazníky nouzi. K tomuto účelu je přesně určena naše šablona Svatební fotograf. Profesionálně zpracovaná struktura šablony vám výrazně usnadní prezentaci vaší práce na internetu a díky skvělému designu určitě zaujme všechny vaše potenciální zákazníky a nebudete mít tak o práci nouzi.

 

Živý náhled šablony

Šablona svatební fotograf

Profesní šablony budou stále přibývat

Co říkáte? Tyto nové šablony se povedly, že? Pro nás ale práce nekončí, ba naopak. Chceme vám dát možnost si jednoduše vytvořit webové stránky, ať už pracujete v jakémkoli oboru či profesi. Proto chystáme již nyní další profesní šablony.

Samozřejmě  nás stále zajímá váš názor, neb chceme šablony dělat hlavně pro vás, naše zákazníky. Proto se nebojte napsat do komentářů vaše návrhy na další Profesní šablonu. Třeba to bude právě ona, kterou příště představíme.

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů