0 Kč bez DPH

Realitní kanceláře umí prodávat i bez provize
aneb proč podpořit svůj web další www stránkou

Koupě nemovitosti je v poslední době velmi diskutované téma už jenom s ohledem na výhodnost současných hypoték. Na začátku však vždy stojí dvě strany - prodávající a kupující. A většinou mezi nimi bývá i prostředník, realitní kancelář. Ta si za svoji práci často účtuje nemalou provizi. Ne všechny "realitky" jsou ale stejné.

Jaká je aktuální situace na trhu s realitami, jak se buduje realitní business a mají ještě realitní kanceláře klientům co nabídnout? Povídali jsme si s Ing. Alenou Horáčkovou ze společnosti Bez provize s.r.o., která pracuje v realitách 7 let a která si pro svůj web www.realitybezprovize.eu vybrala právě redakční systém inPage.

Z jakého důvodu Vás napadlo prodávat reality bez provize?
„Položila jsem si zásadní otázku. Chtějí lidé prodávat pomocí realitních kanceláří nebo bez nich? Na čem opravdu záleží? Odpovědi byly jasné – nepotřebují realitní kanceláře s vysokou provizí a nejasnými podmínkami, chtějí prodat za co nejvyšší cenu a bezpečně. Tak vzniklo i naše hlavní motto: „S realitkou nebo bez realitky? Bez provize!" Jsem přesvědčena, že se reality dají prodávat podstatně příjemněji než tak, jak dosud. Věřím, že realitní trh projde doslova revolucí. A přínos pro klienty? Ušetřit, prodat rychleji, bezpečně a naprosto svobodně si vybrat službu či odborníky, které k prodeji přizve. Dalo by se vlastně říct, že klient může prodej své nemovitosti koučovat."

Jak jste se dozvěděla o inPage?
„Máme na Czechia.com, kde je také nabídka inPage, zaregistrované všechny domény. Porovnala jsem ale několik konkurenčních řešení a inPage jsem vyhodnotila jako nejefektivnější. Začali jsme s inPage Mini, odtud byl už jen krůček k inPage Standard. S inPage máme vyřešenu doménu, spolehlivý webhosting, profesionální vzhled webu i redakční systém s jednoduchou editací, kterou u nás ve firmě zvládá každý. Věřím, že na uživatele, návštěvníky webu, nepůsobí jako některá šablonová řešení zdarma na doménách třetího řádu. To by nám asi dobrou reklamu nedělalo.“

Další stránka nám přináší na web nové zákazníky - s minimem nákladů.

Stránky podporují hlavní web reality-bezprovize.cz. Plní tedy funkci tzv. microsite. Z jakých důvodů jste se rozhodla podpořit tento hlavní web mikrostránkou tvořenou v inPage, v čem spatřujete výhody toho mít další stránku podporující hlavní web?
„Důvodem bylo samozřejmě přivést co nejvíce návštěv na hlavní web. Bezplatná parkovací stránka inPage Mini ještě bez obsahu se velmi dobře umísťovala ve vyhledávání Seznamu a to pro mne bylo motivací k tomu, abych toho využila a ještě toto dobré umístění posílila. Pokud hledající nenarazí přímo na náš hlavní web, chceme ho k nám přivést pomocí microsite. A máme ověřeno, že to funguje s minimem nákladů.

Stránky dělané v inPage mají velmi podobný design jako hlavní web reality-bezprovize.cz. Předpokládám, že to byl záměr?
Toto je právě nápad H. Medkové (poz. red.: slečna Medková se stará o webové stránky inPage) – a je geniální.  Uživatel ani nezaregistruje, kdy opouští původní web (microsite) a kdy již přechází na hlavní web - vnímá oba weby jako jeden celek.  A to je v tomto případě správně.

Poznáte, který web je hlavní web a který microsite v inPage?

Stránky jste si nechala dělat přímo od nás v rámci balíčku. V čem považujete výhodu toho, že vám stránky na míru někdo vytvoří a nemusíte je tvořit sama?
Čím větší projekty řeším, tím má pro mne čas větší hodnotu. Editovat texty a plnit web v inPage je velmi snadné, ovšem dát webu kontury a vyladit vzhled je už tvůrčí práce, kterou zkušený odborník zvládne podstatně rychleji a lépe než já. Je pro mne radost sledovat někoho, kdo má za chvilku hotové to, co by mi trvalo hodiny jen nastudovat. Odborník totiž navrhne hlavní kostru a směr webové prezentace a vy už pak můžete jen s radostí plnit obsah.

Určitě jste měla před vytvářením webu nějakou představu, jak budou stránky vypadat. Splnil výsledek Vaše očekávání?
Je to přesně tak jako vždy, když svěříte práci skutečnému profesionálovi – výsledek předčil má očekávání, naprosto. To, co jsem se bála, že nepůjde realizovat, bylo pro sl. Medkovou otázkou pár minut.  Ona zná všechny možnosti inPage a díky tomu je dokáže také využít. InPage stránky umí přesně to, co umět mají, všechny funkce jsou prověřené, stránky v každém detailu fungují! To rozhodně není (u řešení na míru) vždy samozřejmostí!

Webové stránky si můžete snadno editovat sama. Plánujete v budoucnu sama upravovat obsah nebo máte v plánu se při jakýchkoli změnách obrátit na naši podporu?
InPage zvládneme upravovat a plnit obsahem sami, je to opravdu velmi snadné, a tím pádem si můžeme dovolit mít vlastní stránky se stále novým obsahem bez asistence nějaké drahé agentury. Toto plně odpovídá i filozofii Realit-BezProvize – klient platí jen za tu část služeb, kterou potřebuje a využije. To, co zvládne sám přece nebude nikomu platit. Usmívající se

Máte nějaký tip, radu nebo vzkaz pro čtenáře našeho blogu?
Toužíte po vlastním webu? Nebojte se a začněte! S inPage je to opravdu snadné, svůj web ovládnete tak snadno a rychle, jako vám Reality-BezProvize umožní rychlý a bezpečný prodej. Na odbornou práci je třeba odborných znalostí. Jsme s inPage vlastně takoví spojenci.

Děkuji za rozhovor.

Martina Kubíková
martina.kubikova(zav)zoner.cz

 

Potřebujete sami poradit s prodejem či nákupem nemovitosti?
Svěřte se do rukou profesionálů bez provize.

realitiní makléř Inh. Alena Horáčková

Ing. Alena Horáčková
realitní makléř

Kounicova 271/13
602 00 Brno

Po-Pá 8-18 h

info@reality-bezprovize.cz
mobil: 775 571 707

Přidat komentář

Přehled komentářů