0 Kč bez DPH

Soutěž o webové stránky roku v kategorii inPage Mini vyhrál projekt garden-boom.cz, u kterého se nám nejvíce líbilo originální řešení navigace na stránkách a zajímavě pojatý design. Nyní vám přinášíme rozhovor s výhercem kategorie inPage Mini.

Získal jste 1. místo v kategorii inPage Mini. Udělalo vám to radost?
Samozřejmě a velkou!

O čem vaše stránky jsou?

Naší hlavní aktivitou jsou odborné poradenství, realizace a údržba trávníkových ploch. Mini stránky Garden-Boom jsou jedni z několik dalších jejíž prostřednictvím se snažíme všem příznivcům dokonalých trávníků přiblížit důležité informace a komponenty, bez kterých je vytvoření čistého a zdravého trávníku nereálné. Stránky Garden-Boom prezentují špičková tuzemská dlouhodobá trávníkové hnojiva Garden Boom včetně techniky vhodné k jejich aplikaci.

Proč jste si pro vytvoření www stránek vybral redakční systém inPage?

V současné době kromě Garden Boomu vlastníme v redakčním systému inPage další tři stránky z toho dvě mini. Jsme velmi spokojeni pro jejich jednoduchost při výstavbě a zároveň pro snadnou údržbu formou neustálého zveřejňování nejnovějších poznatků.

V čem ještě vidíte výhody inPage Mini?
Naše hlavní stránky www.travnik-realizace.cz , které jsou v kategorii Premium inPage se již stávají pro velké množství většinou odborných informací poněkud nepřehledné pro laickou veřejnost i když jsou pro ni určeny. Abychom ale poskytli aktuální informace i náročnějším čtenářům našich stránek musíme nejžádanější témata podrobněji a samozřejmě odborněji rozvádět právě v inPage Mini, které se následně odkazují na naše hlavní stránky.

Máte již nějakou zkušenost s tvorbou stránek nebo šlo o první web, který jste tvořil?

Garden-boom byl v době vytvoření náš druhý web.

Co vás vedlo k přihlášení stránek do soutěže?

V roce 2010 jsme přihlásili do soutěže web travnik-realizace a obdrželi cenu poroty. Proč to nezkusit i později...

Jak se Vám vůbec v tomto redakčním systému pracuje?

Redakční systém je jednoduchý a v jednoduchosti je krása.

Jednou z cen, které jste vyhrál, je navýšení varianty na inPage Standard, která umožňuje spousty rozšíření webu. Už víte, o co stránky rozšíříte? Případně je využijete pro jiné stránky?

Web Garden-boom nechám nejspíš v kategorii mini, narušil bych plánovaný koncept.

 

Děkujeme za rozhovor a přejeme hodně úspěchů s Vaší webovou stránkou.

Přidat komentář

Přehled komentářů