0 Kč bez DPH

Rozhovor s vítězem soutěže o webové stránky roku

Soutěž o webové stránky roku vyhrála Drogerie Kaška se svými webovými stránkami www.drogeriekaska.cz. Přinášíme vám rozhovor s tvůrcem webových stránek. Jedná se o partnera inPage, který pomáhá klientům vytvořit webové stránky na našem redakčním systému.

O Drogerii Kaška

Drogerie Kaška je obchodní firma, která působí v Rychnově nad Kněžnou již od roku 1999.

Hlavním cílem je uspokojovat převším rychnovské zákazníky širokou nabídkou zboží každodenní potřeby především v oblasti klasické drogerie.

V průběhu let se stali vyhledávaným prodejcem barev, laků, sprejů, ředidel a ostatních technických kapalin, a především interiérových barev a s tím souvisejícího malířského sortimentu, jako jsou štětce a válečky. Na požádání tónují kvalitní interiérové barvy v systému Primalex Procolor. Nabízí také potřeby pro zahrádkáře a chovatele domácích mazlíčků.

Dobrý den, gratuluji k výhře za webové stránky www.drogeriekaska.cz. Prozradíte, co stálo za jejich vznikem, jaké bylo například zadání od majitele?

Majitel chtěl předělat jeho staré stránky, aby jejich prodejnu lépe, důstojněji, přitažlivěji prezentovaly než ty jejich původní. Nové stránky měly být vizitkou a měly zaujmout, což si myslím, že se nám podařilo.

Původní webové stránky Drogerie Kaška

zdroj: web.archive.org

Na webových stránkách se nám nejvíce líbila přehlednost a zajímavé řešení domovské stránky. Jak tento nápad vznikl?

Téměř u všech webových stránek, které vytváříme, spolupracujeme s profesionálními grafiky a snažíme se, aby se stránky lišily od běžných webů. V případě Drogerie Kaška bylo potřeba návštěvníky stránek upozornit, že neprodávají jen drogerii, ale že u nich můžete nakoupit i barvy, laky, potřeby pro zahrádkáře, domácí potřeby a zverimex.

Nové webové stránky

 

Myslíte si, že je v dnešní době důležité mít vlastní webové stránky?

Určitě. Dnes musí mít stránky i drobný řemeslník, jinak má oproti konkurenci obrovskou nevýhodu.

Drogerie Kaška využívá webovou prezentaci i jako internetový obchod, bylo nastavení snadné? Nebo byste měl nějaká doporučení ke zlepšení?

Internetový obchod se v inPage nastavuje velmi snadno, ale postrádám tam pokročilejší funkce.

Má zadavatel v plánu web ještě dále rozvíjet? Případně jakým směrem?

Ano, budou se přidávat položky v eshopu.

Děkujeme za rozhovor a výherci webových stránek inPage 2014 přejeme mnoho úspěchů.

Přidat komentář

Přehled komentářů