0 Kč bez DPH

Samostatný FTP přístup

Využíváte na svém webu FTP například pro ukládání objemnějších souborů, anebo jako samostatné uložiště dat webových stránek či jakýchkoli jiných dat? Pokud ano, tak se vám jistě stalo, že jste chtěli umožnit přístup k FTP, ale nechtěli jste dát třetí osobě kompletní přístup k vlastním webovým stránkám. Proto jsme se rozhodli dát vám možnost vytvořit samostatný FTP přístup, který tak můžete v případě potřeby předat třetí osobě, bez strachu o zneužití vlastních webových stránek.

Vytvořte si samostatný FTP přístup

Vyslyšeli jsme vaše četné požadavky a přidali jsme do administrace webových stránek inPage možnost vytvořit si vlastní samostatný přístup k FTP.

Vlastní FTP přístup si vytvoříte v sekci /Můj účet/ pod položkou informace o FTP.

Informace o FTP.png

Nejprve si zkontrolujte, zdali máte FTP přístup odemčen, abyste neposlali někomu přístup k FTP, který by byl zablokovaný.

Poté stačí aktivovat vlastní FTP přístup kliknutím na odkaz Povolit. Poté stačí zadat heslo, pomocí kterého se můžete přihlásit k FTP.

Přidání vlastního FTP přístupu.png

 

Heslo můžete následně kdykoli změnit, anebo samostatný přístup k FTP deaktivovat.

Co s původními administrátorskými přístupy?

Samozřejmě původní přístupy ke správě webu a FTP, které jste obdrželi při zřízení služby, anebo které máte k dispozici na vašem zákaznickém účtu na admin.czechia.com zůstanou zachovány a funkční.

Toto nové samostatné heslo slouží primárně pro to, abyste jej mohli předat vašemu kolegovi, či libovolné třetí osobě, aby vám na FTP mohla nahrát data, anebo abyste svoje data touto formou mohli zpřístupnit.

Doufáme, že tato nová funkce bude pro vás užitečná a pomůže vám v rozvoji vašeho projektu na inPage.

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů