0 Kč bez DPH

Sdílejte fotografie ze Zoneramy a vložte je na web pomocí iframe

Nejspíše už jste něco málo slyšeli o webové galerii Zonerama.com, nebo dokonce ji i sami používáte. Velikost prostoru je u ní neomezená, tudíž můžete své fotografie nahrávat bez jakékoliv nutnosti fotky nějak upravovat či zmenšovat. A co když chcete nějakou ze svých fotogalerií ukázat svým přátelům nebo rodině na vašich stránkách? Nyní už nemusíte nahrávat jednu fotku za druhou, máme pro vás řešení!

Kouzelné tlačítko sdílet

Nezáleží na tom, jestli chcete sdílet pouze jednu fotografii, nebo celé album, vždy budete využívat modré tlačítko sdílet v pravé horní části stránky, popřípadě v pravé dolní pro sdílení jednotlivých fotografií.

 

Po stisknutí tlačítka sdílet se Vám otevře pop-up okno, které zobrazí odkaz na fotogalerii nebo samotný obrázek, tlačítka sociálních ikon (facebook, twitter, google+, pinterest, tumblr.), nebo pole pro zaslání odkazu na email.

 

Jak vložit galerii na svůj web

Zonerama však přišla nedávno s novinkou! V pop-up okně pro sdílení nám přibyla nová položka – Embeded. Po kliknutí na tento nápis se Vám rozbalí pole s kódem, který můžete vložit kamkoliv na Vašich stránkách. Kód umožní to, že se promítne na vašich stránkách pás s fotografiemi. U tohoto pásu můžete upravovat šířku a výšku pásu nebo barvu informačního pruhu. 

 

Také můžete zvolit, jestli se bude zobrazovat pás horizontálně nebo vertikálně (toto zobrazení můžeme lépe využít například v postranním boxu vašich stránek). Dále je tu možnost zaškrtnout tlačítko Přehrát automaticky, pomocí kterého se budou vaše fotografie přehrávat automaticky ihned po zobrazení. Pokud si tuto možnost nezvolíte, pak jsou k dispozici klasické šipky pro zobrazení dalšího/předchozího snímku. 

 

Ukázkové použití v praxi:

 1. Horizontální použití

 

2. Vertikální použití

 

Pokud využíváte program Zoner Photo Studio, můžete si prohlednout video návod "Online galerie Zonerama. Nejlepší způsob sdílení vašich fotografií", jak pracovat při sdílení vašich fotografií na Zoneramu.

 

Ondřej Jonáš
Produktový manažer inPage.cz
admin(zav)zoner.cz

Přidat komentář

Přehled komentářů