0 Kč bez DPH

Smartsupp - live chat na vašem webu

Komunikujte se svými zákazníky napřímo přes webové stránky. Přidejte si na web Smartsupp live chat a buďte pro vaše zákazníky vždy k dispozici.. V tomto článku si ukážeme, jak si Smartsupp jednoduše nastavíte na web.

Smartsupp

Registrace do služby Smartsupp

Do služby Smartsupp se zaregistrujete na webu smartsupp.com.  Stačí vyplnit e-mail a doplnit kontaktní údaje.

Poté přejdete přímo do průvodce nastavením Live chatu. Průvodce je velice intuitivní a s jeho pomocí live chat velmi rychle nastavíte, aby odpovídal vašim představám.

1) Přidáte jméno uživatele a jazyk prostředí live chatu.

Smartsupp

2) Přidáte oslovení návštěvníků live chatu.

Smartsupp3) Přidáte nejčastější dotazy, jejichž odpověď se automaticky  návštěvníkovi zobrazí.

Smartsupp

4) Přidáte informace o vaší firmě a vašem webovém projektu.

Smartsupp5) Dokončíte  průvodce.

Smartsupp

V posledním kroku průvodce je vyžadováno, abyste zvolili způsob, jakým chcete chat na vašem webu aktivovat. Pro správné napojení do našeho systému inPage zvolte hned první možnost - Vložit script a dokončete průvodce.

Po dokončení průvodce jste automaticky přesměrování již do samotného rozhraní Smartsupp, ve kterém pak můžete veškeré nastavení upravit, včetně integrace live chatu do vašeho webu.

Integrace live chatu Smartsupp do vašeho webu na inPage

Snažili jsme se integraci služby Smartsupp co nejvíce zjednodušit a proto není nutné do stránek vkládat žádný script, ale stačí vám pouze znát váš Smartsupp klíč.

Smartsupp

Smartsupp klíč najdete v administraci služby Smartsupp v sekci /Nastavení/ pod položkou Chat box.

Smartsupp

Smartsupp klíč si vykopírujte a přihlaste se do administrace vašeho webu, kde si rozklikněte záložku /Služby/ a vyberte možnost Smartsupp.

SmartsuppZde si aktivujete službu Smartsupp a vložíte do formuláře klíč, který jste si vykopírovali v administraci Smartsupp.

Smartsupp

Následně dialog uložte. V tuto chvíli se vám na webu začne zobrazovat možnost live chatu Smartsupp.

Smartsupp

Správa live chatu

Veškerá správa služby je k dispozici přímo rozhraní Smartsupp, kde můžete krom samotného odbavování chatu nastavit i jednotlivé operátory a upravit vlastnosti live chatu.

Smartsupp

Informace o podrobném nastavením služby Smartsupp najdete na webu smartsupp.com anebo kontaktujte jejich technickou podporu,  která vám ráda pomůže s nastavením vašich služeb.

Závěrem

Věříme, že díky snazší integraci live chatu od Smartsupp váš webový projekt ještě více poroste a získáte více spokojených návštěvníků a zákazníků. Pokud byste s integrací  služby Smartsupp potřebovali jakkoli pomoci, tak nás neváhejte kdykoli kontaktovat, případně nám napište do komentářů.

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů