0 Kč bez DPH

Soutěž InPage stránky roku 2016 má svého vítěze

Máme pro vás vyhodnocení soutěže InPage stránky roku 2016. Děkujeme všem přihlášeným soutěžícím a gratulujeme výhercům. A které stránky, že se to zařadily na první tři místa? Přihlásit jste se v letošním již 6. ročníku mohli do dvou kategorií InPage stránky roku a Nejlepší inPage Mini.

První kategorie byla určena pro webové prezentace a e-shopy, které běží na programu inPage STANDARD nebo PREMIUM.  Druhá kategorie byla věnována menším webům, které využívají inPage Mini.  Opět nám dorazila spousta přihlášek, takže rozhodování poroty nebylo jednoduché. Nakonec ale vybrala 3 nejlepší weby v obou kategoriích, které vznikly díky redakčnímu systému inPage.  Podívejte se, třeba to jsou právě vaše webové stránky.

Výherci kategorie InPage stránky roku

I v šestém ročníku se sešlo několik velmi povedených prezentací. Hledání těch nejlepších stránek probíhalo stejným způsobem jako v minulých ročnících. Porotě byly zaslány všechny přihlášené stránky, které každý porotce individuálně prošel a nezávisle na ostatních ohodnotil. Poté se výsledky sečetly a zde je seznam 3 výherců:

1. místo www.kavypitel.cz

První místo získal web s názvem kávypitel.cz, který nás zaujal nejvíce ze všech přihlášených. Moderní a plně funkční stránky jsou vytvořené v responzivní šabloně HANAMI a kombinují klasickou prezentaci s e-shopem. Web je přehledný a je doplněn hezkými grafickými prvky.  

 
   

    2. místo www.m-creativity.eu

Na druhém místě se umístil web s prezentací M-Creativity. Tvůrce webu si také vybral šablonu HANAMI, na které vznikly moderní stránky v jednoduchém a zajímavém designu.

 
   

3. místo www.sanceprotalent.cz

Třetí místo obsadila prezentace Nadačního fondu Šance pro talent. Přehledné webové stránky projektu vznikly na šabloně HANAMI.

 
   

Výherci kategorie Nejlepší InPage Mini   

Program inPage Mini je omezená varianta redakčního systému inPage, kterou získají zákazníci zdarma pouze k nově registrovaným doménám na regZone.cz a CZECHIA.COM. I s tímto balíčkem služeb si lze vytvořit osobní vizitku nebo krátké představení svého podnikání. Kdo vyhrál tuto kategorii v 6. ročníku, se dozvíte níže:

1. místo www.fotogitacopakova.cz

Na první místo jsme umístili stránky s mini prezentací fotografky Gity Čopákové. Autorka stránek si vybrala šablonu SIRIUS a vytvořila si jednoduché a přehledné mini webové stránky, které skvěle prezentují její portfolio.

 
   

2. místo www.volne-reality.info 

Stříbrnou pozici obsadila mini prezentace s realitami. Stránky běží na šabloně ONE, jsou přehledné a výborně využívají funkce, které inPage Mini nabízí.

 
   

3. místo www.apet.cz

Třetí místo obsadily stránky, které prezentují masérské služby. Jednoduchá a přehledná Mini prezentace vznikla na šabloně PLUTO a obsahuje pro zákazníky všechny důležité informace.

 

Ceny v jednotlivých kategoriích

Výhry v jednotlivých kategoriích najdete na stránkách zde:

Soutěž InPage stránky roku 2016

Děkujeme všem přihlášeným za účast. Pokud se vaše stránky nedostaly na stupně vítězů, můžete se přihlásit v některém z dalších ročníků. 

Krásné webové stránky vám přeje tým inPage

Přidat komentář

Přehled komentářů