0 Kč bez DPH

Milí příznivci inPage,

v lednu jsme vyhlásili již 5. ročník oblíbené soutěže o webové stránky roku 2014 vytvořené na redakčním systému inPage.cz. Opět jsme obdrželi spousty přihlášek do jednotlivých kategorii. Nejčastěji jste se přihlašovali do nejprestižnější kategorie webové stránky roku. Dále jsme obdrželi spoustu přihlášek do kategorie inPage mini, která zahrnuje pouze velmi malé webové prezentace pouze o několika stránkách. Ale i v této kategorii se našly velmi povedené webové stránky. Poslední kategorií byla vyhlášena inPage Like.

Výherci kategorie: Webové stránky roku

Jako každý rok byla tato kategorie nejoblíbenější. Obdrželi jsme desítky přihlášek a opravdu nebylo lehké vybrat ty nejpovedenější. Postupně naše odborná porota procházela jednotlivé prezentace a známkovala jako ve škole. Na prvních třech místech se se shodnými známkami umístili tři finalisté, ze kterých jsme poté určili konečné pořadí. Rozhodování bylo opravdu těžké, ale přinášíme vám tři nejpovedenější webové prezentace roku 2014 vytvořené díky redakčnímu systému inPage.cz

1. místo drogerie Kaška

Velmi přehledný web drogerie Kaška. Úvodní strana nabízí obrázkový proklik do kategorií drogerie. Informace na webu jsou řazené tak, jak je očekáváte, není tedy třeba nic hledat. Dále je zde použit jednotný design prvků na stránce i podstránkách. Zaujal nás nejvíce ze všech přihlášených.

   

2. místo Geodezie Vrchlabí

Líbí se nám čistý a ryze funkční design, který se ke geodézii hodí. Výchozí šablona Eris je doplněná o několik prvků, které šablonu krásně dotváří a rozlišují od jiných webů na této šabloně. 

   

3. místo dorty-nedorty.cz

Krásné produkty jsou podtrhnuté jemnou barevností šablony. Web je přehledný a pro nakupujícího vypadá důvěryhodně.

 

   

Výherci kategorie: inPage Mini

InPage Mini je velmi omezená varianta pro zákazníky, kteří si zakoupí doménu u RegZone.cz. Jedná se o bezplatnou variantu podmíněnou pouze registrací domény. Ale i ta může být pro některé zákazníky dostačující. Především pro ty, kteří si tvoří pouze osobní vizitku, nebo krátké představení svého podnikání. Kdo vyhrál kategorii inPage Mini?

1. místo www.garden-boom.cz

Jednoduchá šablona na které se tvůrci opravdu vyřádili. Dominantní hlavní obrázek je pouze začátkem. U produktů nechybí obrázky a odkazy na eshop na hlavním produkčním webu. Vtipným prvkem je využití one page technologie, kdy je veškerý text na jedné straně a odkazy se jen dostáváte na příslušné místo. Řeší to problémy s krátkými texty a ocení ji i čtenáři na tabletu či smartphonu. 

   

2. místo www.opravynotebooku.eu

Přehledná základní prezentace pomocí bezplatné inPage Mini. Najdete zde vše, co potřebujete vědět o opravně notebooků. 

 

   

3. místo www.leciva-naplast.cz

Velmi přehledně uspořádané informace. Majitel využil všechny možnosti inPage Mini a jako důkaz úspěchu považuji neustále přibývající komentáře ve zpětných vazbách od zákazníků.

   

Výherce kategorie inPage Like

Do této kategorie se přihlásil pouze jeden zájemce. Měl tak pozici mnohem snažší než jeho konkurenti v ostatních kategoriích. Automaticky vyhrává první cenu. I tak je ale jeho webová prezentace velmi zdařilá. Dle nás si cenu určitě zaslouží. Přesvědčte se sami. www.travnik-realizace.cz

Ceny v jednotlivých kategoriích

Výhry v jednotlivých kategoriích najdete na stránkách zde:

Webové stránky roku 2014

Děkujeme všem přihlášeným za účast a těšíme se na další ročníky naší oblíbené soutěže.

 

Přidat komentář

Přehled komentářů