0 Kč bez DPH

Správa komentářů

Připravili pro vás novinku a to nové rozhraní pro správu komentářů v diskusích na vašich webových stránkách.

Máte u svých článků, obrázků či produktů z e-shopu povoleny komentáře návštěvníků?  S novou správou komentářů bude jejich editace hračka. Pojďme se podívat, jaké možnosti nové rozhraní pro správu komentářů přináší.

Aktivace komentářů na stránce

To, aby mohli návštěvníci vašich stránek přidávat komentáře, můžete nastavit vždy u konkrétní vámi vytvořené stránky, galerie, či produktu a to v jejím detailu v sekci Komentáře, kde si zvolíte možnosti, jak budou komentáře na konkrétní stránce dostupné a zdali se vám budou také zasílat i na e-mail.

Vlastní správa komentářů

Samotnou správu komentářů, které návštěvníci zanechali na vašem webu, naleznete v hlavním menu administrace webových stránek pod položkou Komentáře.

Zde se vám zobrazí přehledný výpis všech komentářů, které byly na vašem webu zanechány.

Výpis je rozdělen na čtyři části. Úplně vlevo se zobrazuje datum, kdy byl komentář publikován. Vedle data je uveden autor komentáře včetně jeho e-mailového kontaktu. V prostřední části je k dispozici odkaz na stránku, kde byl komentář publikován. Následuje samotný obsah komentáře a úplně vpravo naleznete možnosti komentář Upravit, anebo Smazat.

Můžete tedy jednoduše přímo z rozhraní pracovat s vybranými komentáři a ihned na ně reagovat. Případně je upravit, anebo rovnou smazat.

V novém rozhraní je taktéž brán velký důraz na samotnou správu a přehlednost, kdy si komentáře můžete jednoduše třídit dle mnoha parametrů a správa komentářů je tak mnohem efektivnější.

Třídit komentáře můžete například podle jejich autora, dále podle toho, zdali se vztahuje ke stránce, obrázku či produktu, anebo podle samotného názvu komentáře.

Hromadné mazání komentářů

Samozřejmostí je i možnost hromadného mazání komentářů, kdy můžete komentáře označovat jednotlivě, anebo provést hromadné označení komentářů. (Stačí v levém horním rohu označit daný box, který všechny komentáře na uvedené stránce označí). Poté jednoduše zvolením akce Smazat komentáře a potvrzením na odkazu Provést, všechny označené komentáře odstraníte.

Doufáme, že tento nástroj vám zpříjemní práci s komentáři na webu a budete tak moci ještě lépe rozvíjet svůj projekt na inPage.

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů