0 Kč bez DPH

Správa vícero služeb z jedné administrace v inPage

Máte na starosti vícero webů na inPage a nebaví vás neustálé odhlašování a přihlašování do administrace jednotlivých webů? Máme pro vás řešení. Nově si můžete jednotlivé weby nastavit pod správu jedné služby na inPage. V tomto článku si ukážeme jak na to.

sprava služeb z jedné administrace.png

Na inPage jsme neustále řešili, jak zjednodušit a zrychlit správu vícejazyčných webů, anebo obecně správu vícero webových stránek naráz. Přišli jsme proto se zajímavým řešením, které si myslíme, že vám opravdu správu webových stránek na inPage ještě více usnadní.

Nově si můžete do jedné administrace webu nastavit další tzv. autorizované služby a můžete tak jednoduše mezi těmito službami přepínat přímo z administrace a nemusíte se opětovně přihlašovat a odhlašovat a muset tak spravovat nespočet přístupových údajů pro správu webových stránek. Vše tak budete mít na jednom místě.

Napojení služeb v administraci inPage

Propojení můžete nastavit v administraci webu v sekci /Můj účet/ kde nově najdete možnost Autorizované služby.

nastavení autorizovaného účtu 1

Zde vyberete možnost Přidat autorizovanou službu.

nastavení autorizovaného účtu 2

V následě doplníte přístupy ke konkrétním službám, které chcete propojit. Je vyžadován název domény, kterou chcete propojit a na které je vedena služba inPage a heslo pro přístup do administrace.

nastavení autorizovaného účtu 3Poté, co dialog uložíte, tak se vám v administraci v horním menu nově zobrazí položka Autorizované služby, kde si vyberete, do jakého webu se chcete přihlásit.

přepínání mezi autorizovanými účty.png

Po kliknutí na odkaz se vám v novém okně webového prohlížeče zobrazí administrace vybraného webu a můžete zde rovnou provést úpravy. Můžete tak mít paralelně otevřeno několik administrací webových stránek a jen přepínat mezi okny webového prohlížeče.

Nejste zde nijak omezeni a můžete do administrace napojit neomezené množství webů na inPage.

Závěrem

Doufáme, že díky možnosti editace vícero stránek z jednoho přístupu se vám výrazně usnadní a urychlí správa vašich webových stránek.  InPage se snažíme neustále vylepšovat a určitě nás zajímá i názor našich uživatelů. Napište nám do komentářů, anebo na e-mail, jak se vám tato nová funkcionalita líbí a tktéž nám můžete napsat, co byste chtěli na inPage vylepšit a co byste chtěli přidat.

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů