0 Kč bez DPH

Spuštění profesní šablony

Profesní šablony Vám přináší usnadnění při tvorbě webových stránek. Jedná se o již hotové webové stránky s předvyplněným obsahem. Tyto šablony je možné spustit buď přímo při objednání nové služby inPage, nebo lze profesní šablonu spustit přímo z administrace inPage. V tomto článku si ukážeme jak si vybrat profesní šablonu právě v administraci webu.

Výběr profesní šablony

Přehled profesních šablon se v administraci nachází v sekci Vzhled → Profesní šablony. Pokud si nejste jisti výběrem, můžete nejdříve přejít na ukázkový web šablony odkazem Náhled. Šablonu si takto lze projít a proklikat. Poté se stačí vrátit do administrace inPage a šablonu spustit.

Profesní šablony v administraci inPage

Náhled profesní šablony

Nasazení profesní šablony

Spuštění profesní šablony funguje na podobné bázi jako kopírování, tedy se vám nakopíruje na vaši službu vybraná profesní šablona.

Při  spuštění profesní šablony dojde k vytvoření zálohy současného webu a následně k přepsání původního obsahu webu zvolenou šablonou. 
Pokud máte již využitý maximální počet záloh webu, je třeba je před provedením akce promazat.

Profesní šablony jsou k dispozici pouze pro placené varianty služby inPage (Start, Standard, Premium). 

Profesní šablonu jednoduše spustíte výběrem šablony a potvrzením operace. Nasazení šablony může trvat pár minut, a jakmile je operace hotova, můžete se pustit do úprav.

Spuštění vybrané profesní šablony

Upozornění před zahájením operace

Nasazování profesní šablony

Výběr profesních šablon stále rozšiřujeme, takže si svoji šablonu pro snadnou tvorbu webových stránek najde opravdu každý. 

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů