0 Kč bez DPH


Představujeme tři nové profesní šablony

Chtěli bychom, aby si webové stránky u nás vybral každý. A proto jsme pro vás připravili další tři nové Profesní šablony.

Šablona Minipivovar, šablona Zdravý životní styl a šablona s e-shopem na Prodej květin. V tomto článku si nové Profesní šablony podrobněji představíme.

Tři nové profesní šablony 1.png

Co jsou Profesní šablony

Profesní šablony přinášejí již hotová řešení webových stránek šité na míru konkrétní profese či oboru podnikání. Byly vytvořeny na základě průzkumu, který popsal, co nejvíce tyto profese na svých webech inzerují a potřebují.

Díky Profesním šablonám inPage se vám do rukou dostane web s tematickou grafikou a texty. Jedná se o levné, rychlé a vysoce funkční řešení, jak pohotově vytvořit vlastní web. Šetřete čas i peníze s inPage!

Nové profesní šablony si můžete vyzkoušet v naší službě inPage Start, kterou máte nyní na první rok ZDARMA.

Minipivovar

Profesní šablona určená pro výrobce, či prodejce piva, anebo jiných alkoholických / nealkoholických nápojů. Oceníte moderní a přehledný design šablony, propracovaný a dobře strukturovaný obsah a možnost jednoduchého e-shopu.

Živý náhled šablony

Minipivovar.png

zdravyzivotnistyl.png

Zdravý životní styl

Šablona pro Vás, kteří se zajímají o zdravý životní styl a správnou výživu. Ideálně ji použijete pro Váš blog, či osobní stránky věnující se výživovému poradenství. Zdařilý design šablony a precizní struktura Vám zajistí, že Vaše stránky nezůstanou nepovšimnuté a návštěvníci se na ně budou jen hrnout.

Živý náhled šablony

Prodej květin

Jednoduchý a přehledný e-shop určený pro prodej květin, který si však můžete přepracovat dle své libosti a prodávat na této šabloně libovolné produkty. Předností šablony je její strohý ale přesto velice líbivý a pro návštěvníka přehledný design, který spoléhá na to, že méně je mnohdy více.

Živý náhled šablony

prodejkvetin.png

Další Profesní šablony jsou již ve výrobě

Doufáme, že z těchto nových Profesních šablon budete mít stejně velkou radost jako my. Na dalších Profesních šablonách již usilovně pracujeme a v brzké době vám je představíme. Těšit se můžete například na šablonu pro Vás, kteří se zajímají o bojové sporty, anebo mají vlastní gym, který potřebuje atraktivní a přehledné stránky. Dále máme v plánu vypustit šablonu pro chovatele a šablonu pro osobní portfolio.

Máte nějaké tipy na profese, kterým bychom se měli v rámci našich Profesních šablon věnovat a připravit web přesně pro ně? Napište nám do komentářů, jaké šablony byste chtěli a my vám je vytvoříme.

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů

  • Sablona

    27. 10. 2020 8:35:23 | Pavel

    A co takhle pro masáže a pedikúru . Nebo pro dva masery. Mám svojí stránku u vás ale určitě by se hodila profesni protože je hodně maseru kteří mají společné prostory ale chtěli by každý své stránky. Vím dají se použít pro kadeřníka ale to není ono. Jenom to je nějaký nápad protože na fórech jsou o tom diskuze. A vy to máte dobře propracované.

    Odpovědět