0 Kč bez DPH

Úprava šablony KYRA

Nedávno jsme vydali novou šablonu s názvem KYRA a nyní bychom vám rádi představili možné úpravy a jiné možnosti, které šablona nabízí.

Náhledové obrázky

Pro stálost a konzistentní vzhled je vhodné dodržovat shodnou velikost/poměr obrázků používaných do hlavních obrázků rubrik, článků, produktů či kategorií. Obrázky se v této šabloně automaticky neořezávají jen se zmenší na velikost prvku, ve kterém se zobrazují. Je jen na vás jaký poměr si vyberete. Doporučujeme však minimální šířku 800px

Šablona Kyra - nekonzistentní vzhled

Šablona Kyra - konzistentní vzhled

Menu s e-shop kategoriemi

Vertikální menu s kategoriemi e-shopu lze v šabloně KYRA zobrazit na všech stránkách, v rámci e-shopu, anebo jej nemusíte zobrazit vůbec. Toto nastavení lze vybrat v sekci Eshop → Nastavení e-shopu → Menu kategorií.

Zobrazení eshop menu kategorií na všech stránkách

Patička s rozšiřujícími bloky

Patička je v šabloně KYRA mnohem více variabilní než v šabloně HANAMI. Lze v ní zobrazit kontakty, oblíbené odkazy, sociální sítě a vlastní stránku jako vlastní box 3. Pokud některý ze jmenovaných bloků nezobrazíte, ostatní se automaticky roztáhnou.  Jediný blok s kontakty dodržuje svou šířku. Můžete tak například v patičce zobrazit jen kontakty s mapou ve vlastním boxu, nebo nezobrazovat kontakty a celou patičku si připravit dle svého ve vlastním boxu.

Rozšiřující bloky v patičce šablony Kyra

Variabilita bloků s různým obsahem

V administraci pod položkou Nastavení → Rozmístění prvků, lze s jednotlivými prvky na webu pohybovat napříč bloky. Můžete tedy v barevném bloku zobrazit top produkty, nebo například blog s aktualitami. 

Variabilita bloků šablony Kyra

Využijte výhody šablony Kyra naplno! Vytvořte si své webové stránky snadno a rychle v inPage

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů