0 Kč bez DPH

Partner roku inPage 2011

1. místo - www.rehkat.com

Graficky velmi povedené stránky našeho partnera, pana Kintera, ovládli partnerskou kategorii v letošním ročníku soutěže inPage Stránky roku. Výhra v soutěži pro něj znamená především „příjemné povzbuzení“.

Jste partner inPage. Co to pro Vás znamená z pracovního hlediska?
„Vážím si tohoto vztahu a vnímám ho jako oboustranně výhodný a velmi perspektivní. Několik let vytvářím pro menší, střední a někdy i velké firmy webové prezentace. V prostředí projektu inPage se mi dobře pracuje, odběratelé jsou spokojeni. Tak proč nebýt partnerem?

www.rehkat.com

 Kolik webových stránek v inPage jste tvořil a které z nich pro Vás byly nejzajímavější?
„Budou to necelé tři desítky, nejzajímavější jsou nyní pro mne právě www.rehkat.com.“

Prozradíte, co stálo za jejich vznikem, jak dlouho jste stránky tvořil a co na ně říkal jejich majitel?
„Tato zakázka vznikla z neformálního výběrového řízení. Vlastní realizace vyšla jako časově náročnější, layout stránek je velmi individuální. Autorem grafického návrhu stránek je designer Mgr. Robert Maglen (www.studiomaglen.cz). Pro mne je to nový typ spolupráce - na kvalitativně vyšší úrovni. Implantace návrhu si vyžádala hlubší znalost html, ccs a javascriptu. Stránky se ale budou ještě rozšiřovat, jejich součástí bude interaktivní anatomický atlas se zaměřením na fyzioterapii.

Sám majitel je s výsledkem spokojen, již konáme přípravy na tvorbu dalšího webu.

S inPage a potřebným znalostmi lze i díky dobře nastaveným partnerským vztahům získat zajímavé zakázky v silně konkurenčním prostředí.

 Na jaké se zaměřujete klienty? Jsou to například jenom firmy, nebo individuální zákazníci …
„Je to o hledání a nalézání shody mezi poptávkou a nabídkou, a následném dodání řešení, které má požadované technické, obchodní i cenové parametry. A můžu dodat, že s inPage a potřebnou dávkou znalostí lze i díky dobře nastaveným partnerským vztahům získat zajímavé zakázky v silně konkurenčním prostředí.“

Co máte na inPage rád a co Vám naopak nevyhovuje.
„inPage je spolehlivý stabilní produkt s velmi dobrým poměrem cena/výkon a výbornou technickou podporou.Velmi oceňuji spolehlivost a stabilitu prostředí administrace. Co bych uvítal, třeba v editaci css zvýraznění syntaxe, číslování řádků a vyhledávání. Bylo by to příjemné.“

Jaké máte pracovní plány do budoucna (v souvislosti s inPage)?
„Pokračovat …“

Chcete něco vzkázat čtenářům našeho blogu?
„Inspiraci a radost z tvoření.“

Máte-li zájem využít služeb našeho partnera, zde je kontakt pro spolupráci. Pokud byste se chtěli vy sami stát partnerem inPage, neváhejte nás kontaktovat na e-mailové adrese admin@zoner.cz.


Miroslav Kinter

partner inPage

www.justwww.cz
info@justwww.cz
telefon: 603 991 751

Další rozhovory:
Nejlepší inPage Mini 2011 - hlavní cena pro web www.fi-to.cz.
Nejlepší Stránky roku 2011 - hlavní cena pro web www.vasektorcik.cz.

 

Martina Kubíková
martina.kubikova(zav)zoner.cz

Přidat komentář

Přehled komentářů