0 Kč bez DPH

Soutěž stránky roku v inPage 2013 má vítěze!

Milí příznivci inPage,

koncem února skončila soutěž Stránky roku. I letos se přihlásila spousta nových webových stránek a jsme nadšeni, že někteří správci stránek si se svými stránkami opravdu pohráli. Dokazujete svými výkony rok co rok, že v redakčním systému umíte tvořit pěkné osobní stránky, ale i profesionální firemní prezentace.

Tento již IV. ročník měl opět tři kategorie, jedna ale byla zcela nová. Hledali jsme nejpovedenější Stránky roku, těm menším webovým prezentacím byla věnována kategorie Nejlepší inPage Mini. Jako zcela nová kategorie vznikla kategorie inPage Like, která probíhala na našem inPage facebookovém profilu.

Výherci kategorie: Stránky roku

Letos se opět sešly desítky webů, ze kterých jsme vybírali ty nejlepší. Jak probíhalo hledání těch nejlepších? Porotě byly zaslány všechny přihlášené stránky, které každý porotce individuálně prošel a nezávisle na ostatních ohodnotil. Poté se výsledky sečetly a zde uvádíme seznam těch nejlepších stránek. Najdete mezi nimi ty vaše?

1. místo
www.mujstastnydomov.cz

První místo udělujeme stránkám www.mujstastnydomov.cz. Podle autora zajímavý web a e-shop. Podle nás nejpovedenější stránky z přihlášených.

Vzdušný "pink" web, doplněný hezkou grafikou a internetovým obchodem. Vše v šabloně SIRIUS.

www.mujstastnydomov.cz

2. místo
www.futons.cz

Pěkná grafika spojená s příjemnými barvami dělá stránky zajímavé pro potencionální zákazníky. Přehledné stránky www.futons.cz se nám prostě líbily.

www.futons.cz

3. místo
www.jicin.net

Informačně zábavný web www.jicin.net, věnovaný městu Jičín a jeho okolí, získal bronzovou medaili v této kategorii.
www.jicin.net

Výherci kategorie: inPage MINI

Ti, kteří si registrují doménu na našich stránkách webhostingu Czechia.com nebo regZone.cz, mohou získat malé webové stránky zdarma. Tento bezkonkurenční balíček služeb nabízí vytvoření vlastních menších webových stránek, e-mailovou poštu, fotogalerii nebo mini e-shop. Úžasnými weby, vytvořenými v inPage Mini, se můžete inspirovat níže.

1. místo
www.lifestyles.cz

Webové stránky www.lifestyles.cz se zabývají zdravým životním stylem. Jsou jednoduché, přehledné a plní dobře roli tzv. microsite pro podporu hlavního webu.

www.lifestyles.cz

2. místo
www.modesi.sk

Stříbrné ocenění získává web www.modesi.sk. Netradiční využití inPage MINI vzniklo úpravou vlastních CSS stylů. Stránky doplňuje fotogalerie s prezentací šperků.

www.modesi.sk

3. místo
www.realitni-poradce.eu

Pěkné a přehledné stánky www.realitni-poradce.eu realitního poradce z Prostějova, osvěžené sociálními tlačítky, vyhrávají 3. místo.
www.realitni-poradce.eu

Výherci kategorie: inPage Like

Pro všechny příznivce Facebooku jsme přichystali novou kategorii inPage Like. Cílem bylo zveřejnění všech webů v této katagorii na Facebooku. Následně jsme nechali veřejnost hlasovat, odborná porota tedy do ničeho nezasahovala.

1. místo
www.kurzy-skoleni-image.cz

Profesionání škola vizáže a stylu Radky Sobotkové na webu www.kurzy-skoleni-image.cz vyhrává nejvyšší ocenění v kategorii inPage Like. Gratulujeme k výhře!

www.kurzy-skoleni-image.cz

2. místo
www.secondhand-nela.cz

Seconhandový e-shop www.secondhand-nela.cz se zbožím z Anglie získal s počtem "Liků" na Facebooku 2 místo.

www.secondhand-nela.cz

3. místo
www.kubistav.cz

Třetí místo na stupni vítěžů vyhrávají stránky www.kubistav.cz, věnované prezentaci stavební firmy Kubistav-final. s.r.o., která vám provede stavební práce od omítek až po zateplení.
www.kubistav.cz

Speciální cena poroty

Rozhodli jsme udělit ještě jednu cenu. Jedná se o stránky našeho partnera, fy. COMPEL, který si se stránkami pro klienta neskutečně vyhrál.

www.dcneznalek.cz

No nejsou pěkné? Udělujeme zvláštní cenu poroty za nápaditý web doplněný vydařenou grafikou - www.dcneznalek.cz.
www.dcneznalek.cz

Ceny v jednotlivých kategoriích

Výhry v jednotlivých kategoriích najdete na stránkách zde:
Stránky roku inPage 2013.

Porota vyhodnotila ještě jednu speciální cenu. Zvláštní cenu poroty v kategorii Stránky roku - majitel vyhrává skleněnou trofej.

Všechny výherce budeme brzy kontaktovat ohledně předání cen. Těm, kteří nevyhráli, velmi děkujeme za účast, třeba Vaše stránky budou stát na stupních vítězů příští rok.

Krásné webové stránky přeje tým inPage.

Přidat komentář

Přehled komentářů