0 Kč bez DPH

Vyhledávání na webu

Chcete usnadnit návštěvníkovi vašich stránek orientaci na webu, případně dát mu možnost jednoduše dohledat konkrétní informace, anebo produkt z e-shopu. Přidejte si do stránek pole pro vyhledávání. Jak jej na web umístit a jaké možnosti vyhledávání vám inPage nabízí, najdete v tomto článku.

Vyhledávání na webu je dnes již standard a najdete jej napříč všemi weby a e-shopy. Je velice užitečné a pomůže vašim zákazníkům snáze a rychleji dohledat informace, či produkty na vašem webu. V šablonách inPage je pole pro vyhledávání vždy situováno do hlavičky webu a po jeho rozkliknutí si můžete případně zobrazit detailnější možnosti vyhledávání.

Vyhledávání na webu

Výsledky vyhledávání se vám zobrazí vždy v konkrétní záložce podle toho, zdali se jedná o článek, produkt, fotku, komentář či soubor.

Nastavení vyhledávání

InPage vám dává možnost si dokonce vybrat, jaké konkrétní položky budou moci vaši návštěvníci na webu vyhledávat a případně zobrazení vyhledávacího pole úplně zakázat.

Rozhraní pro nastavení vyhledávání najdete v administraci webu v sekci Nastavení pod položkou Vyhledávání na webu.

Vyhledávání na webu

Zde můžete upravit jednak, zdali povolíte návštěvníkům vyhledávání na webu a zdali se box pro vyhledávání bude na webu zobrazovat. Dále můžete upravit i to, co bude návštěvník moci na vašem webu vyhledávat (vyhledávání je možné mezi Články, Produkty, Komentáři, Soubory, Obrázky).

Závěrem

Věříme, že tato možnost vám ještě více zpříjemní práci s naším inPage a vaši návštěvníci tak na webu najdou vždy rychle to, co právě hledají. Pokud byste s nastavením vašich stránek potřebovali jakkoli pomoci, tak nás neváhejte kdykoli kontaktovat.

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů