0 Kč bez DPH

Vyhledávání v kategoriích e-shopu

Máte rozsáhlejší e-shop ve kterém třídíte zboží do více úrovní za pomocí kategorií? Na inPage jsme přidali novinku, a to možnost vyhledávat zboží napříč kategoriemi. K tomu jsme přidali I funkci našeptávače pro vyhledávání zboží v kategoriích e-shopu. Podrobnosti najdete v tomto článku.

Nové možnosti vyhledávání v kategoriích e-shopu

Máte rozsáhlejší e-shop ve kterém potřebujete třídit produkty do různých kategorií a subkategorií a chtěli byste vašim zákazníkům zjednodušit vyhledávání a orientaci na vašem e-shopu?  Nově jsme pro vás přidali zobrazení vyhledávacího pole ve výpisu kategorií. Vyhledávač projde produkty napříč kategoriemi a výsledky zobrazí pod přehledem jejich přehledem. Díky tomu se Váš zákazník dostane k produktům ještě rychleji a nemusí kvůli tomu složitě hledat v jaké kategorii je daný produkt umístěn.

Vyhledávací pole ve výpisu kategoriií e-shopu

vyhledávání v kategoriich e-shopu

Zobrazení výsledků vyhledávání pod výpisem kategorií

vyhledávání v kategoriich e-shopu

Našeptávač "autocomplete" ve vyhledávání na e-shopu

Nově taktéž můžou vaši zákazníci využít našeptávač ve vyhledávání. Kdy po zadání alespoň tří písmen z názvu produkt se mu zobrazí "našeptají" dané produkty: Vybraný produkt se vám poté zobrazí pod výpisem kategoriií e-shopu.

Našeptávač je k dispozici pro vyhledávání pouze mezi kategoriemi, či v konkrétní kategorii produktů na vašem e-shopu.

vyhledávání v kategoriich e-shopu

Závěrem

Věříme, že nové možnosti vyhledávání napříč kategoriemi e-shopu a našeptávač usnadní Vašim zákazníkům orientaci na webu a e-shopu a zjednoduší jim proces objednávky a tím zvýší i vaše tržby.

* Pro ilustraci jak vyhledávání  a našeptávač funguje, jsme vybrali e-shop galanterie-veronika.cz Jedná se o jeden z rozsáhlejších e-shopů vytvořených na inPage obsahující stovky produktů a můžete zde nejlépe vidět nové možnosti vyhledávání a našeptávače v kategoriích e-shopu. Je taktéž krásnou ukázkou toho, že na inPage si můžete vytvořit velice pěkný a funkční e-shop, ve kterém je radost nakupovat.

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA