0 Kč bez DPH

Vzorové obchodní podmínky a zásady zpracování osobních údajů v administraci inPage

Zřídili jste si e-shop na webu a narazili jste na povinnost uvedení obchodních podmínek a zásad zpracování osobních údajů nutný kvůli plnění souladu s GDPR? Pokud zatím nemáte tyto dokumenty vytvořeny a chybí vám čas, nechce se vám je vyhledávat, upravovat, nebo celé sepisovat, máme pro vás skvělou zprávu. Právě pro vás jsme vytvořilivzorové obchodní podmínky a zásady zpracování osobních údajů, které máte k dispozici přímo v administraci webových stránek.

Administrace záložka Vzorové stránky

Tyto vzorové stránky naleznete v menu nové administrace v sekci Nastavení → Vzorové stránky. Po otevření této nabídky se vám zobrazí výčet vzorových stránek. 

U každé stránky jsou vpravo umístěny dvě ikonky: 

  • lupa pro náhled dané vzorové stránky
  • "play (spustit)" ikonka pro vytvoření nové stránky s obsahem dané vzorové stránky

Vzorové stránky nastavení

Vytvoření nové stránky s využitím vzorové stránky

Po kliknutí na ikonku "play" se automaticky vytvoří nová stránka s obsahem vzorové stránky. Stránka je ve výchozím stavu vypnuta, proto je třeba ji po dokončení úprav zapnout, aby se na webu zobrazovala. 

Všechna pole určená pro doplnění vašich údajů jsou označena žlutě, takže je snadno poznáte a přímo v textu upravíte. 

Vzorové stránky příklad

Na závěr stačí podmínky uložit a v nastavení e-shopu je v části Texty vybrat jako obchodní podmínky vašeho e-shopu. Nastavení umožňuje přímo odkázat na podmínky před závazným potvrzením objednávky.

Nastavení vzoru do eshopu

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů