0 Kč bez DPH

Zálohy článků

Určitě se vám někdy stalo, že jste při úpravě svých webových stránek provedli změnu, kterou jste chtěli vrátit zpět. Ale najednou jste si nebyli jistí, jak vypadala stránka před provedenou úpravou. Nyní máme pro vás systém záloh článků, díky kterému si můžete původní podobu stránky snadno obnovit. 

Umístění záloh

Seznam záloh naleznete v editaci článku v horní liště vedle komentářů. Počet vytvořených záloh je vždy uveden v modrém kolečku. Jednotlivé zálohy se tvoří automaticky při každém uložení stránky. 

Zálohy článku v inPage

Práce se zálohami

V případě, že potřebujete obnovit zálohu z poslední hodiny, předešlého dne či týdne, stačí kliknout na položku Zálohy a zobrazí se seznam všech záloh s uvedením data i času, názvu stránky, stáří zálohy a její velikosti. 

Seznam záloh článků v inPage

Zálohu si zobrazíte pomocí ikonky lupy.  V HTML kódu si můžete prohlédnout rozdíly mezi vybranou zálohovanou verzí a  aktuální verzí.  Červeně se zobrazují změněné části v záloze a zeleně v aktuální verzi článku.  

V ukázkovém příkladu na obrázku níže se od sebe jednotlivé verze liší:

  • přidaným blokem s obrázkem 
  • změnou textu v nadpisu 

Obnovení článku ze zálohy v inPage

V případě zájmu o obnovu dané zálohy stačí vpravo nahoře kliknout na tlačítko Obnovit verzi a tato verze přepíše poslední verzi stránky. 

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů